19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
П’ять помилок у макіяжі миттєво роблять вас старшою: як уникнути
П’ять помилок у макіяжі миттєво роблять вас старшою: як уникнути

П’ять помилок у макіяжі миттєво роблять вас старшою: як уникнути

Вікові зміни – природній процес, якого не варто боятися. З роками шкіра потребує більшого зволоження. Догляд, який у 30 років приносив максимальну користь, в 40+ може бути недоречним. Важливо коригувати доглядові засоби у залежності від потреб шкіри.

Візажисти наголошують, що жінки часто використовують поширені косметичні прийоми, які насправді можуть зробити їх візуально старшими. Фахівці розповіли про п’ять помилок у макіяжі, яких варто уникати.

Соцмережі переповнені лайфхаками та порадами, але варто бути обачними – не всі вони ефективні. Доведеться витратити чимало часу, коштів та зусиль, щоб випробовувати різні техніки і підібрати ті засоби, які ідеально пасуватимуть вашому типу шкіри.

Експертка з краси Майра Лопес розповіла про те, що можна і чого не варто робити, коли справа стосується нанесення макіяжу. Неправильна техніка нанесення тіней, підводки, коректора та контуру обличчя може візуально додати кілька років.

Візажистка показала, як на одній стороні свого обличчя вона використовувала звичайні техніки макіяжу, а на іншій – власні методи, що візуально покращували тон та вигляд шкіри.

Для виразності погляду варто змінити техніку нанесення підводки. Не варто підкреслювати нижню повіку різкою темною стрілкою – це візуально зменшить очі. Підводка має йти від зовнішнього кутка очей трохи вверх – таким чином обличчя немов підтягується та має молодший вигляд.

Власницям зрілої шкіри слід уникати нанесення мерехтливих тіней на надбрівну кістку.

"Якщо у вас зріла шкіра, ви все ще можете підкреслювати погляд блискучими тінями – просто у випадку навислої повіки не наносьте блискітки на ділянку під надбрівною дугою", – радить візажистка.

Краще використовувати матові світлі відтінки. Якщо ви хочете позбутися темних кіл під очима, найперший засіб, який ви використаєте, буде консилер. Візажистка радить наносити його лише на внутрішні та зовнішні куточки очей.

Техніка нанесення також є ключовою, коли йдеться про контури та рум’яна. Якщо ви нанесете контур занадто низько, він фактично опустить ваше обличчя. Рум'яна слід використовувати не безпосередньо в центрі щоки, а на вилицях.

Лопес також радить не просто заповнювати брови олівцем чи гелем, а підіймати їх за допомогою правильної техніки нанесення. Варто розчесати брови перед тим, як підкреслювати їх олівцем.

Для нанесення макіяжу візажисти часто використовують техніку формування брів, яка включає визначення орієнтирів – щоб "намітити", де брови повинні починатися і де закінчуватися, а також де мають йти дуги. Детальніше про цю техніку – читайте у матеріалі.

Також OBOZ.UA пояснював, які помилки у макіяжі додають віку.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом