19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Шматочки будуть ідеально рівними: жінка розкрила геніальну техніку нарізання сиру
Шматочки будуть ідеально рівними: жінка розкрила геніальну техніку нарізання сиру

Шматочки будуть ідеально рівними: жінка розкрила геніальну техніку нарізання сиру

Ніж не знадобиться. Жінка поділилась лайфхаком, який допоможе нарізати сир ідеально рівними шматочками.

Нарізати сир вручну — це справжня проблема. Часто у вас виходять нерівні скибочки: деякі з них занадто товсті, інші занадто тонкі. Але, на щастя, рішення знайдено.

Якщо вас цікавить сирна тематика, прочитайте матеріал Главреду: Як робиться сир із пліснявою: ось чому він так дорого коштує.

Белла, відома блогерка під псевдонімом @paperbelle, прославилась геніальним методом нарізання сиру, в якому відсутнє традиційне використання ножа. Її кмітливий лайфхак обіцяє щоразу однакові шматочки сиру, пише Mirror.

У вірусному відео, жінка розповіла, що використовує картоплечистку, щоб нарізати сир.

Потім жінка продемонструвала власну техніку. Вона провела картоплечисткою по бруску чеддеру і без зусиль вона отримала тонкий рівний шматочок сиру, ідеальний для бутербродів.

@paperbelle Replying to @Teighan ??‍♀️ as someone who consumes a lot of cheese on toast, i can confrim that this is the ultimate way to slice cheese #lifehack#cheeseontoast#tryit♬ original sound - Bella ✎ Honest Paper

"Я робила це все своє життя. Вся моя родина це робить. І ви також спробуйте, адже ви отримаєте дуже рівний шматочок сиру", - сказала Белла і з гордістю показала на камеру свій ідеально рівний шматочок.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом