19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У соцмережі Threads з’явилася можливість контролювати цитування постів
У соцмережі Threads з’явилася можливість контролювати цитування постів

У соцмережі Threads з’явилася можливість контролювати цитування постів

Функція є загальнодоступною.

У соцмережі Threads компанії Meta, кількість користувачів якої перевищує 150 мільйонів осіб, запровадили можливість контролювати цитування їхніх публікацій. У квітні функцію тестували, а тепер вона стала загальнодоступною. Про це повідомив представник компанії, керівник Instagram Адам Моссері.

За його словами, вітепер користувачі можуть обирати, чи дозволяти цитування їхніх постів усім іншим користувачам, або лише тим, за ким вони стежать, або взагалі забороняти це.

«Сподіваюся, це допоможе Threads бути більш позитивним середовищем (для спілкування — ред.), й надасть людям більше контролю», — зазначив він.

У Threads поступово розгортають нові функції для покращення безпеки та загальної взаємодії між користувачм, запозичуючи деякі інструменти з інстаграму. Зокрема, минулого місяця було введено функцію «Приховані слова», що дозволяє блокувати певні терміни в стрічці, а також можливість архівування дописів.

Нагадаємо, наприкінці лютого для користувачів Threads запровадили можливість оскарження модерації контенту.

Фото: соцмережа Threads / Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги по теме
Соцсети
Источник материала
Поделиться сюжетом