19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Універсальна закуска до столу: "Мастер Шеф" Глинська дала рецепт сирних паличок з картоплею
Універсальна закуска до столу: "Мастер Шеф" Глинська дала рецепт сирних паличок з картоплею

Універсальна закуска до столу: "Мастер Шеф" Глинська дала рецепт сирних паличок з картоплею

Колишня зірка проекту "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська розповіла, як зробити хрусткі палички з сиром та картоплею, які ідеально підходять до будь-якого столу як закуски або доповнення до основних страв.

Інгредієнти:

  • 700 г відвареної картоплі
  • 100 г яєць (2 шт.)
  • 50 г кукурудзяного крохмалю (5 ст. л. + 2 ч. л. без гірки)
  • 200 г сиру
  • сіль
  • Зелень (кріп, петрушка)
  • 50 г вершкового масла

Приготування:

Підготовка інгредієнтів: Відваріть картоплю в солоній воді, остудіть і натріть на тертці. Натріть бринзу, ділиться "Мастер Шеф" Глинська.

Приготування тіста: У великій мисці змішайте натерту картоплю, бринзу, яйця, крохмаль кукурудзяний і дрібно нарізану зелень. Додайте сіль до смаку і добре замісіть тісто.

Формування паличок: "Мастер Шеф" Глинська розповідає, змастіть руки вершковим маслом. Візьміть невелику кількість тіста (приблизно столову ложку) і сформуйте палички діаметром близько 1 см і довжиною близько 10 см. З цієї кількості тесту має вийти приблизно 30 паличок.

Випікання: Викладіть палички на лист, змащений маслом, і змастіть їх залишком розтопленого вершкового масла. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 25-30 хвилин, доки палички не стануть золотистими.

Подача: Подавайте гарячими зі сметанним соусом, радить "Мастер Шеф" Глинська.

Останні новини України:

Фантастичні тоненькі млинці із картопляного тіста: "Мастер Шеф" Глинська дала простий рецепт.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом