19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Замах на Зеленського: агент РФ зізнався, як і де планував вбити президента України
Замах на Зеленського: агент РФ зізнався, як і де планував вбити президента України

Замах на Зеленського: агент РФ зізнався, як і де планував вбити президента України

Зеленського мали викрасти в Офісі президента. 

Спійманий СБУ полковник УДО, російський агент розповів, як планував вбити президента України Володимира Зеленського, а також голову СБУ Василя Малюка та очільника ГУР Кирила Буданова.

Про це повідомляє пресслужба Служба безпеки України. 

Завербований агент країни-терористки розповів, що в управлінні Держохорони познайомився зі співробітником департаменту УДО України та встановив із ним контакт.

"Я йому давав доручення - будь-яка інформація, яку він може отримати про вище політичне керівництво країни, будь-які інсайдерські переміщення за посадами, за змінами міністрів, за голосуванням законів. Будь-яка інформація, яка стосується цього характеру.  У лютому 2022 року під час передачі від мого куратора Олексія куратору Дмитру, зі слів Олексія - це його керівник. У бесіді з Олексієм, це вже середина березня, він поставив мені завдання - прозондувати настрій співробітників, які перебували на охороні Офісу президента", - сказав він.

За його словами, Зеленського мали викрасти в Офісі президента. 

"Завдання було - знайти людей, які зможуть під час будь-якого переходу, або виходу на вечірнє звернення до кабінету, або на площу перед Офісом, президента заблокувати. Куратор мав передати завдання тій людині, яка, на мою думку, готова була б виконати цю операцію", - додав російський агент.

Новина доповнюється...

Источник материала
Поделиться сюжетом