20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
90% не знають, як це робиться: найпопулярніша помилка при приготуванні пюре
90% не знають, як це робиться: найпопулярніша помилка при приготуванні пюре

90% не знають, як це робиться: найпопулярніша помилка при приготуванні пюре

Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час на своїй кухні за приготуванням різноманітних смачних страв, є дуже цікава інформація. Справа в тому, що навіть професійні кухарі припускаються помилок у приготуванні найпростіших страв, що вже говорити про любителів.

Наприклад, картопляне пюре навряд чи можна зарахувати до гарнірів, процес приготування якого проходить завжди гладко. Кулінар доводиться враховувати масу нюансів, від яких залежить кінцевий результат.

Про те, якої помилки припускаються багато хто при приготуванні картопляного пюре, розповів одні з українських фудблогерів, який часто ділиться крутими рецептами в соціальних мережах.

Картопляне пюре, фото: Знай.ua

І якщо більшість тонкощів - на зразок тих, молоко якої температури варто використовувати для пюре, або коли потрібно додавати в каструлю сіль, знайомі практично всім господиням, то про деякі з них більшість і зовсім не замислюється.

Взяти таке просте питання: якою водою варто заливати картоплю, призначену для пюре? Але погодьтеся, що ви зазвичай над цим навіть не замислювалися. Однак цей момент має важливе значення, і ось чому.

Картопля. Фото: скрін youtube

Якщо ви заллєте очищені бульби окропом, а не холодною водою, у картоплі залишиться велика кількість крохмалю. Завдяки цьому готове пюре буде смачнішим та повітрянішим.

З тієї ж причини картопля, з якої готуватиметься пюре, не варто замочувати.

Раніше повідомлялося, не лише смачно, а й ситно: рецепт солоних сирників з картоплею та цибулею.

Також, відмовтеся від цих продуктів: яка їжа може вкоротити нам життя.

Источник материала
Поделиться сюжетом