19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Apple представляє новий чіп, що є орієнтований на ШІ, в оновлених моделях iPad Pro
Apple представляє новий чіп, що є орієнтований на ШІ, в оновлених моделях iPad Pro

Apple представляє новий чіп, що є орієнтований на ШІ, в оновлених моделях iPad Pro

Apple представила новий чіп під назвою M4, який, за його словами, перевершить персональні комп’ютери, розроблені для штучного інтелекту, але помістить новий чіп у модель iPad Pro, а не в ноутбук.
Цей крок є незвичним для Apple, яка зазвичай розміщує свої останні чіпи в лінійці Mac, де чіпи M3 почали з’являтися восени минулого року.

Аналітики повідомили Reuters, що Apple, ймовірно, хоче отримати свої новітні чіпи, які є більш енергоефективними та мають більші частини чіпа, призначені для виконання завдань штучного інтелекту, у руки виробників додатків перед щорічною конференцією розробників програмного забезпечення наступного місяця.

Останній випуск продукту виробника iPhone відбувся в той момент, коли суперважковаговик із Кремнієвої долини відстає від конкурентів Big Tech, поки вони намагаються вбудувати штучний інтелект у його продукти у своєму бізнесі та домінувати в нових технологіях.
Apple заявила, що iPad Pro — її найдорожча модель — матиме оновлений дисплей і стартуватиме від 1000 доларів за 11-дюймову (27,9 см) модель і від 1300 доларів за 13-дюймову (33 см) модель.
Він поставлятиметься з чіпом M4 із більшим «нейронним двигуном», частиною чіпа, спеціально розробленою для обчислень, необхідних для функцій ШІ, таких як генерування тексту або зображень. З 2017 року чіпи Apple мають нейронні механізми.
Источник материала
Поделиться сюжетом