19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Без панірування та складнощів: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт хрустких крилець з перчинкою
Без панірування та складнощів: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт хрустких крилець з перчинкою

Без панірування та складнощів: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт хрустких крилець з перчинкою

Колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася простим рецептом приготування крилець із гострим соусом, який додасть страві пікантності та насиченості.

Інгредієнти:

  • 1 кг курячих крил

Маринад:

  • 15 г спецій BBQ
  • 2 ст. л. оцту
  • 4 ст. л. води
  • 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
  • 5 ст. л. томатного соусу
  • 4 ст. л. сахара

Приготування:

Підготовка мангалу: розігрійте грати на вугіллі, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Підготовка крил: Розріжте курячі крила навпіл, посипте спеціями BBQ і викладіть на ґрати.

Змішайте половину спецій з оцтом, водою , крохмалем, томатним соусом і цукром. Перемішайте до однорідної маси та нагрійте.

Маринування крил: "Мастер Шеф" Литвинова додає, покладіть готові крила в соус і перемішайте, щоб вони добре просочилися.

Готування на мангалі: Викладіть крила назад на решітку і готуйте до готовності, періодично їх перевертаючи і змащуючи соусом, що залишився.

Сервіруйте крила гарячими, насолоджуючись пікніком або вуличною вечерею, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Останні новини України:

Дешевше і смачніше за рис: "Мастер Шеф" Литвинова показала, як заощадити на приготуванні плова.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом