20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Число 71 серед 77 побачать тільки найуважніші: складна загадка з "родзинкою"
Число 71 серед 77 побачать тільки найуважніші: складна загадка з "родзинкою"

Число 71 серед 77 побачать тільки найуважніші: складна загадка з "родзинкою"

Від різноманіття чисел на картинці просто очі розбігатимуться. Мало кому вдасться дуже швидко відшукати розгадку.

Головоломки та оптичні ілюзії є чудовим способом перевірити свою уважність, і водночас потренувати такий корисний навик. Мало хто наважиться посперечатися, що такі навички, як уважність та спостережливість, є неважливими – насправді ми їх використовуємо практично в усіх сферах життя, часто навіть не помічаючи цього. Тому тренування таких вмінь точно буде корисним кожному з нас.

Але при цьому такі загадки є і просто чудовим способом, як зайняти свій вільний час і провести його не лише весело, а й з користю. До того ж до розгадування можна залучити і своїх рідних та друзів – тоді це перетвориться на веселу гру для компанії. Можна навіть вигадати символічний приз для того, кому вдасться знайти правильну відповідь найшвидше.

У наступній загадці потрібно відшукати число 71 серед великої кількості чисел 77. На перший погляд може здаватися, що це буде легко, але не поспішайте з висновками. Загадка не така проста, якою може здаватися, якщо кинути на неї перший побіжний погляд.

Велика кількість чисел 77 розташовані у рядки та стовпці. Для простішого і швидшого пошуку можете обрати найбільш зручну для вас тактику – оглядати по черзі або усі стовпці, або усі рядки.

Але якщо ви хочете перевірити, наскільки швидко вам вдасться розгадати цю загадку, то можете увімкнути секундомір і засікти час, або скористатися таймером і спробувати знайти правильну відповідь, встановивши собі довільний короткий відрізок часу.

Треба знайти число 71 серед 77/ Главред

Коли розгадаєте загадку, можете запропонувати її своїм рідним та друзям – можливо вони також будуть не прости пограти у цю гру та перевірити свою уважність.

Правильну відповідь ви знайдете внизу.

Помітити відгадку буде непросто/ Главред

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій лише люди з орлиним зором знайдуть кота за 7 секунд. Хвостатий насправді перебуває на видноті, але він настільки злився з усім, що його оточує, що побачити тваринку буде непросто.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій відшукати неправильне слово за 4 секунди зможуть не всі. Непросто буде помітити, де саме заховалося слово, яке написане неправильно.

Вас також може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом