Котлети – це ідеальне доповнення до будь-якого гарніру. Особливо смачно, якщо вироби домашні. Але далеко не завжди вдається приготувати ідеальні котлети. В такого явища є суттєві причини.
Редакція FoodOboz розповість, які помилки найчастіше допускають під час приготування котлет. Всі вони просто псують страву.
Дуже дрібний фарш
Щоб котлети були соковитими і пухкими – потрібно використовувати фарш лише грубого помелу. Дрібний краще підходить для фрикадельок або тюфтельок. Для того, щоб подрібнити м'ясо, не варто використовувати блендер і збивати фарш дві
Приготування котлет без хліба:
Розмочений хліб – це обов'язковий інгредієнт у приготуванні хліба. І додається він не для того, щоб здешевити страву. Хліб поглинає зайвий сік з м'яса, і фарш виходить дуже пухким.
Замочування хліба в молоці
Замочувати хліб для котлет найкраще у звичайній воді. Справа в тому, що під час приготування білок, який є в молоці, згортається.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Горохові котлети
- Парові котлети в мультиварці
- Котлети з крабових паличок