20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Чому не виходить приготувати смачні котлети з м'яса: не допускайте цих помилок
Чому не виходить приготувати смачні котлети з м'яса: не допускайте цих помилок

Чому не виходить приготувати смачні котлети з м'яса: не допускайте цих помилок

Котлети – це ідеальне доповнення до будь-якого гарніру. Особливо смачно, якщо вироби домашні. Але далеко не завжди вдається приготувати ідеальні котлети. В такого явища є суттєві причини.

Редакція FoodOboz розповість, які помилки найчастіше допускають під час приготування котлет. Всі вони просто псують страву.

Дуже дрібний фарш

Щоб котлети були соковитими і пухкими – потрібно використовувати фарш лише грубого помелу. Дрібний краще підходить для фрикадельок або тюфтельок. Для того, щоб подрібнити м'ясо, не варто використовувати блендер і збивати фарш дві

Приготування котлет без хліба:

Розмочений хліб – це обов'язковий інгредієнт у приготуванні хліба. І додається він не для того, щоб здешевити страву. Хліб поглинає зайвий сік з м'яса, і фарш виходить дуже пухким.

Замочування хліба в молоці

Замочувати хліб для котлет найкраще у звичайній воді. Справа в тому, що під час приготування білок, який є в молоці, згортається.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Горохові котлети
  • Парові котлети в мультиварці
  • Котлети з крабових паличок
Источник материала
Поделиться сюжетом