19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Чудовий спосіб "позбутися" від варених яєць: приготуйте весняний салат з редискою
Чудовий спосіб "позбутися" від варених яєць: приготуйте весняний салат з редискою

Чудовий спосіб "позбутися" від варених яєць: приготуйте весняний салат з редискою

Чудовий післявеликодній салатик

Якщо варені яйця вам вже набридли, цей весняний салатик з редискою точно вам сподобається. Раніше ми розповідали, як приготувати салат з яєць, тунця і селери, а тепер ділимося ще одним способом використати варені яйця після Великодня.

Цей салатик ідеально смакує з м’ясом, картоплею тощо. А також його можна подавати як окрему страву для легкої вечері. Рецептом поділилися на cookpad.com.

Як приготувати салат з яєць і редиски

Інгредієнти:

  • редиска — 400г;
  • варені яйця — 5-6 шт;
  • зелена цибуля — 1 пучок;
  • петрушка — 1 пучок;
  • майонез — 150 мл;
  • сіль, чорний перець — на свій смак.

Спосіб приготування

  1. Редиску ретельно промиваємо, просушуємо і за бажанням очищаємо від шкірки. Нарізаємо на пластинки.
  2. Яйця очищаємо від шкарлупи і нарізаємо на кубики. Перекладаємо у глибоку тарілку разом з редискою.
  3. Зелену цибулю дрібно нарізаємо. Подрібнюємо також петрушку на маленькі шматочки. Перекладаємо до решти інгредієнтів у тарілку.
  4. Додаємо майонез (або сметану) і ретельно перемішуємо. Кладемо, сіль, перець і знову перемішуємо.
Источник материала
Поделиться сюжетом