Чудовий післявеликодній салатик
Якщо варені яйця вам вже набридли, цей весняний салатик з редискою точно вам сподобається. Раніше ми розповідали, як приготувати салат з яєць, тунця і селери, а тепер ділимося ще одним способом використати варені яйця після Великодня.
Цей салатик ідеально смакує з м’ясом, картоплею тощо. А також його можна подавати як окрему страву для легкої вечері. Рецептом поділилися на cookpad.com.
Як приготувати салат з яєць і редиски
Інгредієнти:
- редиска — 400г;
- варені яйця — 5-6 шт;
- зелена цибуля — 1 пучок;
- петрушка — 1 пучок;
- майонез — 150 мл;
- сіль, чорний перець — на свій смак.
Спосіб приготування
- Редиску ретельно промиваємо, просушуємо і за бажанням очищаємо від шкірки. Нарізаємо на пластинки.
- Яйця очищаємо від шкарлупи і нарізаємо на кубики. Перекладаємо у глибоку тарілку разом з редискою.
- Зелену цибулю дрібно нарізаємо. Подрібнюємо також петрушку на маленькі шматочки. Перекладаємо до решти інгредієнтів у тарілку.
- Додаємо майонез (або сметану) і ретельно перемішуємо. Кладемо, сіль, перець і знову перемішуємо.