20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Для пошукачів роботи порталу robota.ua стали доступними освітні курси платформи Prometheus
Для пошукачів роботи порталу robota.ua стали доступними освітні курси платформи Prometheus

Для пошукачів роботи порталу robota.ua стали доступними освітні курси платформи Prometheus

Платформи домовилися про співпрацю, що має на меті допомогти громадянам, озброєним новими знаннями, швидше знаходити актуальні вакансії.

Найбільша освітня онлайн-платформа в Україні Prometheus та найпопулярніший портал з пошуку вакансій robota.ua оголосили про партнерство та старт спільного проєкту «Від нових знань до нової роботи: карєрний розвиток у два кліки». Про це MediaSapiens повідомили ініціатори.

«Освіта та кар'єра — не два окремі шляхи, а взаємопов'язані можливості. Освіта не просто дає нові знання та навички, а розширює можливості на кар'єрному шляху. Водночас кар'єрний ріст створює умови, в яких спеціаліст постійно потребує розвитку освітнього рівня. Тож Prometheus та robota.ua об'єднали свої зусилля, створивши екосистему, де освіта допомагає зростанню в кар'єрі, а кар'єра надихає на подальше навчання та розвиток», — повідомили організатори.

Перша фаза проєкту полягає в спільній підтримці користувачів між платформами. Це означає, що для людей, які шукають роботу на robota.ua будуть підібрані тематичні курси, які допоможуть зробити перепрофілювання або донавчання, щоб отримати роботу. Для пошукачів роботи відібрали понад 100 курсів з різних професій для покращення основних та так званих «м’яких» навиків, створених у Prometheus.

Паралельно із цим слухачі курсів на платформі Prometheus отримуватимуть інформацію про те, де засвоєні нові навики зараз потрібні на ринку праці.

«У світі професійних можливостей найбільшою цінністю є час. Його завжди не вистачає і він дорого коштує. Тому Prometheus завжди експериментує з методами скорочення часових витрат слухачів на шляху до їх цілі. Саме тому разом з robota.ua ми запускаємо цей проєкт. Подобається вакансія, але не вистачає знань — застрибуйте на курс, закривайте пробіли й подавайтеся. Без зайвих виборів чи пошуків, бережіть та цінуйте свій час», — розповіла операційна директора Prometheus Юлія Ходаківська.

  • Читайте також: До проєкту рекрутингу Міноборони доєдналися платформи work.ua та robota.ua

На другому етапі проєкту відбудеться глибша інтеграція обміну даними між платформами, що дозволить більш ефективно забезпечувати користувачів персоналізованим змістом та рекомендаціями. Це відкриє нові можливості для розвитку та підвищення задоволеності українців, які навчаються та шукають роботу.

«На ринку праці все більше цінуються не лише досвід та знання, а й гнучкість, здатність до швидкого навчання та адаптації до нових викликів. Саме тому ми об'єднуємо зусилля з Prometheus: щоб створити екосистему, де освіта та кар'єра йдуть пліч-о-пліч. Ми допомагаємо кандидатам освоїти нові навички, аби привернути увагу роботодавців. І навпаки — знайти місце роботи, де оцінять їхню кваліфікацію», — повідомив директор з інновацій robota.ua Сергій Лозко.

Нагадаємо, цього року Державний центр зайнятості планує запустити мобільний застосунок Служби зайнятості з доступом до Єдиного порталу вакансій.

Фото: співпраця Prometheus та robota.ua

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Источник материала
Поделиться сюжетом