19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
До сифона лізти не потрібно: як прочистити раковину підручними засобами
До сифона лізти не потрібно: як прочистити раковину підручними засобами

До сифона лізти не потрібно: як прочистити раковину підручними засобами

Виберіть той метод, який найзручніший і найефективніший для вас, і насолоджуйтеся чистотою і свіжістю у вашій ванній кімнаті щодня!

Ванна кімната - це не тільки місце гігієнічних процедур, а й місце, де ми починаємо і закінчуємо день, тому важливо, щоб вона завжди була чистою і приємною.

Однак навіть найретельніші господині іноді стикаються з проблемою засмічення в раковині. Є кілька способів, як вирішити цю проблему без зайвого клопоту, пише Sante+.

Оцтовий розчин

Оцет є ефективним засобом для боротьби із засміченням і неприємними запахами. Для початку, вам знадобиться чашка бікарбонату натрію і чашка звичайного оцту.

Посипте бікарбонат на дно раковини, потім акуратно додайте оцет. Зачекайте, поки не закінчиться реакція (приблизно 10-15 хвилин), потім промийте раковину гарячою водою.

Santé+ Magazine

Santé+ Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже понад десять років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але пізніше його випустили в цифровій версії.

Харчова сода та оцет

Цей класичний домашній метод добре працює під час прочищення засмічення в раковині. Вам знадобляться чашка харчової соди і півсклянки оцту. Змішайте їх у раковині й дайте розчину діяти 10-15 хвилин, потім промийте гарячою водою.

Як очистити чайник від накипу лимонною кислотою / Інфографіка Главред

Механічне прочищення

Якщо засмічення занадто важке, вам може знадобитися застосувати механічні засоби. Використовуйте пластикову трубочку або змійку для прочищення засмічення в трубі.

Не забудьте вдягнути гумові рукавички і захисні окуляри, щоб уникнути контакту із забрудненою водою і хімічними речовинами.

Источник материала
Поделиться сюжетом