19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ефективні поради для прискорення росту волосся
Ефективні поради для прискорення росту волосся

Ефективні поради для прискорення росту волосся

Густе волосся – мрія чи не усіх жінок. Але часто люди думають, що шампуня з написом "для росту" достатньо, аби за якийсь місяць зробити волосся густим.

З віком відростити густе волосся може бути складно, оскільки на це впливає кілька факторів. Однак це не зовсім неможливо. Ми підготували для вас кілька порад, які можуть допомогти швидко відростити волосся.

Маски для волосся

Інвестиції в маски для волосся, які прискорюють ріст, - це перший крок до мети. Якщо у вас сухе волосся, шукайте маски з такими інгредієнтами, як кокосова олія, арганова олія та олія жожоба, тоді як для жирного волосся найкраще підійдуть маски з олією амли та чайного дерева.

Для кращого поглинання після нанесення оберніть маску гарячим рушником.

Ефірна олія розмарину

Ефірна олія розмарину - найкращий вибір, коли йдеться про швидкий ріст сильного, здорового волосся. Дослідження показують, що олія корисна для лікування алопеції, а регулярне застосування олії прискорює ріст волосся.

Але пам'ятайте, що її слід використовувати з олією-носієм або просто додати кілька крапель у ваш звичайний шампунь.

Масаж

Масаж шкіри голови може допомогти поліпшити кровообіг, а отже, стимулювати волосяні фолікули.

Для досягнення найкращих результатів масажуйте волосся щовечора перед сном, зосереджуючись на шкірі голови. Ви можете використовувати теплу мигдалеву або кокосову олію або просто масажувати шкіру голови без олії. Після масажу акуратно розчешіть волосся, щоб видалити відмерлі клітини шкіри голови.

Вітаміни

Здорове харчування, багате на вітаміни та мінерали, має першорядне значення, коли мова йде про сильні і довгі пасма.

Біотин, вітаміни C, D, E, цинк, омега-3 та омега-6 жирні кислоти мають вирішальне значення для здорового росту волосся. Якщо ви відчуваєте, що у вашому раціоні не вистачає будь-якого з цих елементів, проконсультуйтеся з лікарем щодо прийому харчових добавок.

Раніше OBOZ.UA писав,як зробити кондиціонер для волосся власноруч.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом