20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Гороскоп на 9 травня: Близнюкам варто відволіктися від проблем, а з Дівами буде удача
Гороскоп на 9 травня: Близнюкам варто відволіктися від проблем, а з Дівами буде удача

Гороскоп на 9 травня: Близнюкам варто відволіктися від проблем, а з Дівами буде удача

Гороскоп на завтра рекомендує знакам Зодіаку зберігати душевну рівновагу

У травні хтось зі знаків Зодіаку розбагатіє, а хтось — знайде своє кохання. А "Телеграф" продовжує ділитися щоденними астропрогнозами для всіх представників зодіакального кола.

Ось ваш гороскоп на завтра, 9 травня, для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами, а також ділимося порадами астрологів на четвер.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Завтра чудовий час для романтичних пригод та нових знайомств. Цей день сприятливий для зміцнення стосунків та проведення часу із сім’єю. Не зациклюйтесь на роботі — віддайте перевагу відпочинку та близьким людям.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Не обмежуйте себе жорсткими рамками. Відчуття свободи надасть вам додаткову силу та удачу. Важливо займатися тим, що приносить вам задоволення, спілкуватися із приємними людьми та знаходити час для відпочинку. Вечір краще провести у колі сім’ї чи друзів. Тельцям доведеться витратити круглу суму.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Бажання досягнення успіху є важливим, але іноді потрібно вміти відволіктися від проблем і зосередитися на духовному зростанні. Другу половину дня краще провести на самоті та спокої, відклавши всі повсякденні турботи на потім.

Рак (22 червня — 22 липня)

Завтра важливо зберігати внутрішню рівновагу та зміцнювати свій духовний стрижень. Не давайте обставинам, проблемам чи деструктивним особистостям хвилювати вас емоційно, оскільки зараз необхідна стійкість подолання труднощів.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Завтра не варто ставити собі обмежень. Нічні світила підтримають вас як у справах, так і в коханні. Продовжуйте бути мотивованими та амбітними, незважаючи ні на що. Не всім подобається, коли хтось досягає успіху, тому будьте готові до критики та негативних відгуків. На Левів чекають перемоги.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Удача буде з вами протягом усього дня. Спільні справи з партнером допоможуть зміцнити ваш зв’язок. Вечір може бути присвячений шопінгу або розвагам. Нові можливості у творчості, роботі та справах чекають на тих, хто сповнений рішучості та мотивації.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Не створюйте зайвих ворогів. Сфокусуйтеся на тому, що вам дійсно подобається, щоб насолоджуватися процесом, а не лише результатом. Цей день сприятливий для примирення та доброти, відпочинку та пошуку нових джерел натхнення.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Завтра особливо удачливими виявляться представники творчих сфер. Не соромтеся застосовувати креативні підходи до вирішення звичайних завдань та проблем. Не звертайте уваги на критику. Нехай вона не зробить вас уразливими, а подарує можливість чомусь навчитися.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Прагніть уникати перевтоми. Зосередьтеся на духовних практиках, релаксації та приємному спілкуванні. На роботі настав час зайняти оборонну позицію, будьте готові до можливих нападів з боку колег та керівництва.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

При отриманні вигідних пропозицій не варто відмовлятися від них. Наприклад, це може бути пропозиція про роботу чи запрошення на романтичну вечерю. Перша половина дня підходить для значних покупок, таких як меблі, коштовності та техніка. На Козерогів чекає фінансова яма.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Будьте пильні до заздрісників та ворогів, вони можуть бути особливо небезпечними цього четверга. Також варто уникати зайвої втоми та неробства, воліючи провести час на свіжому повітрі або зайнятися домашніми справами.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Цього дня особливу увагу слід приділити сім’ї та дому. Важливо зайнятися домашніми обов’язками, прибиранням, приділити час близьким та партнеру. Варто уникати додаткової роботи вдома та зайвої втоми на роботі. Залишайте запас енергії для найдорожчих людей.

Источник материала
Поделиться сюжетом