20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як замаскувати пушок на обличчі косметикою: простий спосіб
Як замаскувати пушок на обличчі косметикою: простий спосіб

Як замаскувати пушок на обличчі косметикою: простий спосіб

Пушкові волоски на жіночому обличчі є цілком нормальним явищем і зазвичай у повсякденному житті ми навіть не звертаємо на них увагу. Але під час нанесення макіяжу вони можуть ставати більш помітними і перешкоджати рівномірному нанесенню тону.

Чимало жінок практикують зголювання цього пушка. Але це не надто приємна процедура, яка, до того ж, може обернутись травмуванням шкіри. Тому візажисти постійно придумують різні троюки, як зробити пушок невидимим без гоління чи інших процедур з видалення. Про свій дуже ефективний лайфхак розповіла підписникам у TikTok візажистка Тейлор Кратцер.

Для того, щоби скористатись її способом знадобляться лише спрей для фіксації та губка для макіяжу. Почніть з того, що зробіть макіяж так, як ви робите його завжди – нанесіть всі тональні, коректувальні та декоративні засоби. Далі розпорошіть спрей на все обличчя і кількома торканнями чистого спонжу наче впечатайте його у шкіру. Це має склеїти пушкові волоски, притиснути їх і зробити їх невидимими.

При цьому лайфхак має і додаткову користь. Спрей для фіксації не дасть вашому мейку потекти чи зіпсуватись протягом дня.

Проте спреєм люблять користуватись не усі. Для таких випадків зіркова візажистка Боббі Браун ще у 2011 році запропонувала свій лайфхак. Вона порадила для тонування шкіри використовувати не пудрові та сухі текстури, а кремові продукти. Наносьте їх у напрямку росту волосків і ті стануть непомітними, а шкіра матиме вигляд порцелянової. До того ж при цьому варто використовувати не пензель, а саме спонж. Ворс пензля буде розпушувати волоски, а спонж – притискати їх до шкіри.

Раніше OBOZ.UA розповідав про п’ять помилок у макіяжі, які роблять вигляд старшим.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом