20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як зробити ідеальний макіяж влітку: основні моменти
Як зробити ідеальний макіяж влітку: основні моменти

Як зробити ідеальний макіяж влітку: основні моменти

Влітку, коли світить яскраве сонце, а повітря сповнене атмосферою веселощів, як ніколи хочеться мати бездоганний та свіжий вигляд. На щастя, сучасні косметичні засоби та лайфхаки можуть допомогти досягти бажаного результату.

Однак спека, волога та активний відпочинок можуть негативно вплинути та стійкість та якість вашого макіяжу. Тому австралійська візажистка Міа Коннор поділилася порадами щодо створення ідеального літнього образу.

Менше – краще

Коли на вулиці спека, то варто використовувати менше косметики. Коннор рекомендує відмовитися від щільного тонального крему та надати перевагу легкому напівпрозорому покриттю, крізь яке будуть пробиватися веснянки та природне почервоніння.

Ніжні губи

Влітку більшість жінок використовують лише бальзам для губ, щоб не обтяжувати свій образ. Але експертка рекомендує не забувати про важливість олівця для губ.

Візьміть відтінок, що максимально наближений до вашого природного кольору губ або на один тон темніше та наносьте його під бальзам. Це допоможе створити чіткий контур, але не зробить макіяж важким. 

Різноманітність кольорів

Літо – ідеальний час, щоб вийти із зони комфорту та урізноманітнити свій макіяж. Коннор рекомендує не боятися підкреслювати очі блакитним, морським, зеленим і фіолетовим кольором підводки чи туші.

Також не нехтуйте рум’янами та бронзером, щоб миттєво повернувши шкірі здоровий, персиковий блиск.

Світліші брови

Натуральні брови, на відміну від щільно зафарбованих та темних, дозволять вам мати більш м’який та молодий вигляд. Замість олівців та інших засобів для брів використовуйте просто прозорих гель, для того, щоб гарно вкласти волоски.

Натуральні вії

Нарощені вії рідко мають натуральний вигляд та, як правило, обтяжують погляд. Тому Коннор рекомендує придбати гарну туш, щипці для завивки вій та користуватися ними.

Раніше OBOZ.UA розповідав про лайфхак, який допоможе обрати найкращу туш для вій.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом