20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Іконічні танці": зрадниця Ані Лорак засвітилася на Євробаченні 2024
"Іконічні танці": зрадниця Ані Лорак засвітилася на Євробаченні 2024

"Іконічні танці": зрадниця Ані Лорак засвітилася на Євробаченні 2024

Ані Лорак показали на Євробаченні під час генеральної репетиції конкурсу.

Під час репетиції першого півфіналу Євробачення 2024, можливо, показали виступ зрадниці України Ані Лорак, яка зрадила рідну країну і підтримує терористичну політику Кремля.

Telegram-канал "Дім Євробачення" 6 травня заявив, що в залі увімкнули пісню Ані Лорак, яка представляла Україну на конкурсі 2008 року і посіла тоді 2 місце. Також інформацію підтвердив український блогер Богдан Беспалов.

На Євробаченні показали відрізок виступу Ані Лорак / фото: скрін t.me/bespalovmusicchat

Зазначимо, "Дім Євробачення" пояснив, що виступ зрадниці мав з'явитися в короткому відео з "найбільш іконічними танцями на Євробаченні".

"Під час генеральних репетицій воно було показано, але в трансляції півфіналу відео не зберегли", - повідомило ЗМІ.

Також новина про це з'явилася на сайті "Суспільного", проте пізніше була видалена.

"Відео з Ані Лорак помітили під час фінальної репетиції. Але це почали обговорювати в соціальних мережах, і, зрештою, організатори вирізали виступ", - написали на сайті.

"Суспільне" видалило новину про Ані Лорак

Хто така Ані Лорак

Ані Лорак - народна артистка України, яка з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну, встала на бік Росії і продовжує будувати там свою кар'єру, пояснюючи свою позицію "поза політикою". Лорак виховує доньку від турецького громадянина, а також зустрічається з інструктором йоги.

Ані Лорак - останні новини по темі

Зазначимо, Ані Лорак у середині квітня втратила батька, однак жалоба її тривала недовго. Навіть смерть близької людини не втримала її від святкування Дня народження Філіпа Кіркорова, її кума.

А також Олександр Пономарьов каже, що не знає, як ставиться до співачок Таїсії Повалій та Ані Лорак, які, будучи уродженками України, давно будують свою кар'єру в країні-агресорі РФ. Пономарьов запевнив, що досі не може повірити в те, як легко і Повалій, і Лорак зрадили Батьківщину.

Источник материала
Поделиться сюжетом