19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Легкий весняний салат зі свіжих овочів та зелені: чим заправити
Легкий весняний салат зі свіжих овочів та зелені: чим заправити

Легкий весняний салат зі свіжих овочів та зелені: чим заправити

Весною є багато різноманітних овочів та свіжої зелені. Тому такі продукти обов'язково варто додати в раціон. Найкраще це зробити у вигляді салату.

Ідея приготування весняного овочевого салату з з легкою заправкою опублікована на кулінарній  сторінці shuba.food в Instagram. Замість класичного майонезу в заправці можна поєднати олію, діжонську гірчицю, мед.

Інгредієнти:

  • огірок – 2 шт.
  • редиска – 5 шт.
  • синя цибуля – 1 шт.
  • мікс салату – 2 жмені
  • олія – 3 ст. л.
  • діжонська гірчиця – 1 ч.л.
  • мед – 1 ч.л.
  • лимонний сік – 1 ст.л.
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

1. Овочі й зелень помити, обсушити паперовими рушниками.

2. Огірки й редиску порізати тонкими кружечками, цибулю – півкільцями.

3. Скласти все в глибоку миску.

4. Додати мікс салату.

5. У чашці змішати олію, гірчицю, мед, лимонний сік, сіль і перець. Або можна покласти всі інгредієнти в банку, закрити кришкою і добре потрусити банку.

6. Отриманою заправкою полити салат.

7. Добре його перемішати.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Різнокольоровий пісний салат
  • Салат із сирим гарбузом
  • Салат грецький з куркою
Источник материала
Поделиться сюжетом