20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Містер Грей вже не той: аферист з Tinder обікрав жінок 100 тисяч доларів
Містер Грей вже не той: аферист з Tinder обікрав жінок 100 тисяч доларів

Містер Грей вже не той: аферист з Tinder обікрав жінок 100 тисяч доларів

На жаль, у 2024 році все частіше з'являються аферисти-коханці у соцмережах. Вони полюють за гаманцями жінок й, обіцяючи романтичну казку, видурюють колосальні суми. Часто шахраї ховаються за масками відомих людей. Зокрема, "засвітилися" фейкові Роберт де Ніро таІлон Маск.

Що відомо про нового афериста з Tinder

Новий аферист з Tinder – Пітер Грей – обманював жінок та оформлював на їхнє ім'я кредити. Мовиться про тисячі фунтів стерлінгів (1 фунт стерлінга – 49,28 гривні). Дівчина, яка постраждала від дій афериста, зауважила, що він "повністю зруйнував її життя".

Одна з постраждалих від дій Грея – Джессіка (ім'я змінене з міркувань безпеки) – розповіла, що познайомилася з аферистом у Tinder. Це сталося невдовзі після того, як дівчина розірвала стосунки, які тривали 6 років. Джессіка зізналася, що Грей – не її типаж, однак на той час вона потребувала когось, хто зможе вислухати та розрадити.

Аферист з Tinder діяв дуже наполегливо. Вже на третьому побаченні він запросив Джессіку до себе додому. Коли дівчина відійшла до вбиральні, її сумка залишилася на столі.

Я пішла в туалет і залишила свою сумку на столі. А він тим часом сфотографував мої водійські права і обидві банківські картки,
– розповіла дівчина.

Про схожі афери повідомили й інші постраждалі від афериста з Tinder. Загалом він взяв кредити на близько 100 тисяч доларів. Одній з дівчат навіть скасували іпотеку. Грей зруйнував її життя.

У Tinder вже заявили, що "допомагають запобігти й попередити користувачів про потенційне шахрайство за допомогою штучного інтелекту та безпосереднього втручання".

Теги по теме
Деньги Криминал
Источник материала
Поделиться сюжетом