19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Мосейчук спростувала, що погрожувала всім чоловікам ТЦК та СБУ
Мосейчук спростувала, що погрожувала всім чоловікам ТЦК та СБУ

Мосейчук спростувала, що погрожувала всім чоловікам ТЦК та СБУ

Слова ведучої Наталії Мосейчук вирвали з контексту та подали у формі погроз чоловікам призовного віку. Про це заявили в 1+1 media.

- В анонімних телеграм-каналах і певних онлайн-медіа слова Наталії, які наводилися як цитати, були вирвані з контексту та подані у формі погроз військовозобов’язаним чоловікам та адвокатам, чого насправді не було, - сказано на сайті групи медіакомпаній.

Сама Наталія Мосейчук пояснила, що адресатами її звернення були люди, що позиціонують себе “адвокатами” та намагаються дискредитувати мобілізацію, військово-політичне керівництво та державу.

- Щодо декого з цих людей, зокрема, Остапа Стахіва, про якого я двічі згадувала впродовж ефіру, тривають кримінальні провадження за підозрою в спробі повалення конституційного ладу. Стахів, до слова, активно їздить селами “визволяти людей з полону ТЦК”. У 2022-му році він заявляв, що “ТЦК викрадають та катують людей”, - заявила вона.

6 травня телеграм-канали та ЗМІ опублікували фрагмент з YouTube-каналу Наталії Мосейчук, а саме з ефіру проєкту «Тема з Мосейчук» від 2 травня. У розповсюдженій частині відео ведуча каже, що букетно-шоколадний період в Україні закінчується, СБУ постукає у двері кожному та майже всі чоловіки відвідають ТЦК та пройдуть ВЛК. У повній версії заяви Мосейчук звертається до псевдоадвокатів з TikTok, які публічно зривають процес мобілізації та піддають сумніву законність воєнного стану.

  • Придатні та непридатні: хто піде штурмовиком, а кого залишать при ТЦК.
  • Наталія Мосейчук – про погрози, мовне питання та слова Коломойського про її президентство.
Источник материала
Поделиться сюжетом