20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Мурат Налчаджиоглу накинувся на колишнього продюсера Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу накинувся на колишнього продюсера Ані Лорак

Мурат Налчаджиоглу накинувся на колишнього продюсера Ані Лорак

Сергій Перман розповів, як спровокував екса зрадниці Куєк.

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу був одружений з Ані Лорак з 2009 по 2019 рік. За словами інсайдерів, його було складно назвати зразковим чоловіком, адже однією з імовірних причин розлучення зі співачкою стала його систематична невірність.

Проте Налчаджиоглу був готовий заступитися за дружину, поки вони були разом. Про це в інтерв'ю Дмитру Гордону розповів Сергій Перман - колишній музичний продюсер Ані Лорак.

Він працював з Кароліною Куєк 6 років, і в 2013 році вже планував припиняти співпрацю. Тоді між Перманом і Налчаджиоглу виник конфлікт. "Незважаючи на те, що ми з Кароліною вже готувалися до нашого розставання, настав час розставатися, але на той момент каталізатором того, що я пішов від неї 2013 року, був випад її турецького чоловіка в мій бік. І я зрозумів, що більше жодної хвилини не можу залишатися із цими людьми. І я пішов", - розповів продюсер.

Сергій Перман зізнався, що хоч і опинився в сутичці постраждалою стороною, саме він спровокував Мурата: "Я не побився з її чоловіком. Він на мене кинувся. Я не можу видавати всі особисті речі, але він на мене кинувся на людях. Треба сказати, що я його довів. А чим довів – не можу сказати, бо це особиста справа Кароліни і її колишнього чоловіка. Але він кинувся на мене".

Хто такий Мурат Налчаджиоглу?

Мурат Налчаджиоглу - турецький бізнесмен. Колишній чоловік співачки Ані Лорак (2009-2019), батько її єдиної доньки Софії (2011). Живе на дві країни - Україну і Туреччину.

Останні зіркові новини:

Раніше стало відомо, що в родині української "дівчини Бонда" Ольги Куриленко сталося нещастя. Артистка розповіла про втрату близького члена сім'ї.

Також комік і іноагент Максим Галкін довів росіян до істерики українською піснею, яку він виконав під час концерту в Карлових Варах. Глядачі зустріли номер оваціями, а в країні-окупанті знову стали лаяти шоумена.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом