20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На Київщині можливі відключення світла - графіки оприлюднять місцева влада і ДТЕК
На Київщині можливі відключення світла - графіки оприлюднять місцева влада і ДТЕК

На Київщині можливі відключення світла - графіки оприлюднять місцева влада і ДТЕК

Графіки можливих відключень електропостачання для жителів Київської області будуть оприлюднені на офіційних сторінках ДТЕК Київські регіональні електромережі та ресурсах Київської обласної державної адміністрації.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє Київська обласна державна адміністрація. 

За інформацією Національної енергетичної компанії “Укренерго”, у середу, 8 травня, з 18:00 до 23:00 можливе обмеження побутових та промислових споживачів по всій Україні.

Причина можливих відключень – чергова масована атака росіян по енергетичній інфраструктурі держави та пошкодження об’єктів генерації.

“Як саме діятимуть можливі графіки відключеньна Київщині, буде оприлюднено на офіційних сторінках ДТЕК Київські регіональні електромережі та ресурсах Київської ОВА”, - повідомили в обладміністрації.

Також у Київській ОДА нагадали, що зараз вкрай важливо обмежити використання енергоємних приладів та не навантажувати мережу в години пік.

“Кожен із нас може зробити свій внесок у перемогу над ворогом. Для цього слід споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії з 18.00 до 23:00”, - заважили в обладміністрації, а також закликали представників бізнесу обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів, а усіх жителів області - підтримати енергетиків у боротьбі на енергофронті.

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією Укренерго, обмеження постачання електроенергії 8 травня з 18:00 до 23:00 будуть рівномірно розподілені по всіх областях України.

Источник материала
Поделиться сюжетом