20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На Київщині збільшилася кількість об’єктів, пошкоджених внаслідок нічної атаки росіян
На Київщині збільшилася кількість об’єктів, пошкоджених внаслідок нічної атаки росіян

На Київщині збільшилася кількість об’єктів, пошкоджених внаслідок нічної атаки росіян

У Київській області збільшилася кількість об’єктів, пошкоджених внаслідок нічної атаки росіян, станом на 18:00 це 19 приватних, один багатоквартирний будинок, дитячий садок, декілька нежитлових будівель, а також лінії електропередач.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Руслан Кравченко.

За його словами, внаслідок атаки постраждали двоє людей. Жінку та чоловіка з численними пораненнями кінцівок та осколковими пораненнями доставили до лікарні. «Жінку прооперовано, вона перебуває в реанімаційному відділенні. Чоловік лікується у травматологічному відділенні. Їм надається вся необхідна медична допомога», - додав Кравченко.

Крім того, підкреслив голова ОДА, наразі збільшилася кількість пошкоджених об’єктів. Станом на 18:00 – це 19 приватних будинків у двох районах області, один з яких знищено вщент. Також пошкоджено низку квартир в одному багатоквартирному будинку. В усіх житлових об’єктах вибиті вікна, посічені двері, пошкоджені дахи та стіни.

За його словами, уламками також пошкоджено дитячий садок – вибиті вікна та двері, а також сім автомобілів, декілька нежитлових будівель, лінії електропередач.

«Енергетики вже повернули світло усім споживачам, де через нічну атаку була відсутня електроенергія», - поінформував Кравченко.

Як повідомляв Укрінформ, уламки російських дронів і ракет впали у чотирьох районах Київської області, є пошкоження.

Фото ілюстративне

Теги по теме
война Обстрел
Источник материала
Поделиться сюжетом