20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Найкращий період для змін: що категорично не можна робити у період Молодого Місяця
Найкращий період для змін: що категорично не можна робити у період Молодого Місяця

Найкращий період для змін: що категорично не можна робити у період Молодого Місяця

Відомий мольфар Максим Гордєєв розповів про те, що слід робити у період Молодого Місяця, щоб змінити своє життя на краще.

8 травня Місяць починає абсолютно новий цикл з фазою Молодика. Є декілька важливих заборон та правил, які не можна порушувати у цей період. Відомий український мольфар Максим Гордєєв каже, що цей період наче кнопка космічного перезавантаження і це ідеальний період для нових починань.

Що можна робити у період Молодого Місяця

1. Почати життя з чистого аркуша. Цей день є ідеальним для того, щоб поставити нові цілі, розпочати нові проекти або навіть просто освіжити своє мислення. Слід знайти хвилинку, щоб записати свої бажання або цілі на найближчі тижні.

2. Довіряти своїй інтуїції. Під час Молодика інтуїція стає особливо сильною. Слід прислухатися до свого внутрішнього голосу. Якщо щось не так, потрібно звернути на це увагу.

3. Відпустити багаж минулого. Подумайте про все, що вас обтяжує: старі образи, негативні стереотипні мислення, невпевненість у собі. Зробіть свідоме зусилля, щоб звільнитися від них.

4. Знайти час для себе. Молодик - нагадування про те, що потрібно сповільнитися і розставити пріоритети в турботі про себе. Модна побалувати себе пінною ванною, проведіть час на природі або просто почитати книжку.

5. Не забувайте про свої мрії. Ваші мрії та прагнення - безцінні. Тримайте їх поруч і плекайте, поки вони не будуть готові розквітнути. Але в жодному випадку не можна розповідати у цей день про свої цілі і бажання.

Що не можна робити у період Молодого Місяця

1. Не поспішайте з важливими рішеннями, не обдумавши їх.

2. Не зациклюйтесь на минулих помилках.

3. Утримайтесь від пліток, негативу. Це тільки погіршить ваш настрій.

"Пам'ятайте, що Молодий Місяць - час нових починань. Прийміть енергію цієї космічної кнопки перезавантаження і спостерігайте за тим, як перед вами з'являються нові можливості. Визначайте свої наміри, довіряйте своїм інстинктам і дозвольте магії Молодого Місяця вести вас на вашому шляху", - сказав мольфар.

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець Литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Дивіться відео про те, що можна і не можна робити у період Молодика:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Источник материала
Поделиться сюжетом