20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Названо найбільш продаваний Android-смартфон у 2024 році
Названо найбільш продаваний Android-смартфон у 2024 році

Названо найбільш продаваний Android-смартфон у 2024 році

Хто перший

Для початку зазначимо, що найпопулярнішим серед усіх смартфонів став iPhone 15 Pro Max. За ним слідує базова торішня модель лінійки iPhone 15, після неї – iPhone 15 Pro та iPhone 14. Наступні три місця забрав головний конкурент компанії Apple.

П'яте місце в глобальному рейтингу і перше місце в рейтингу Android-смартфонів посів Samsung Galaxy S24 Ultra. Флагман південнокорейської компанії вийшов через п'ять місяців після серії iPhone 15 і дуже швидко встиг завоювати симпатії користувачів.


Порівняння найпопулярніших смартфонів у першому кварталі 2023 і 2024 років / Фото Counterpoint Research

Неможливо заперечити, що Galaxy S24 Ultra – один з найкращих телефонів, які ви можете купити зараз. Він має безліч функцій, які задовольнять навіть найвимогливіші потреби. У ньому прекрасно все: і потужне залізо, і програмне забезпечення, і штучний інтелект, який буде розвиватися дедалі більше згодом, і багато іншого.

Наступні два місця також отримали смартфони Samsung. На шостому опинився Galaxy A15, а на сьомому – Galaxy A54. Базовий Galaxy S24 також знаходиться в списку на 9 місці, а Galaxy A34 займає 10 місце.

Цікаво, що iPhone 15 Plus виявився найменш затребуваним серед усіх торішніх моделей від Apple. Він фактично є копією базової моделі iPhone 15, але зі збільшеним екраном. Тож багато хто просто не бачить сенсу переплачувати, якщо їм комфортно з дисплеєм, який лише трохи менший. Дві дорожчі моделі Pro натомість пропонують більше функцій та можливостей, кращі камери, автономність, матеріали та інше. Тож не дивно, що користувачі обирають саме їх.

Теги по теме
Apple Смартфоны Samsung
Источник материала
Поделиться сюжетом