20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Перенесення даних на новий Android-смартфон стане значно простіше
Перенесення даних на новий Android-смартфон стане значно простіше

Перенесення даних на новий Android-смартфон стане значно простіше

Компанія Google працює над покращеною версією утиліти, яка дозволяє перенести всі дані зі старого Android-смартфону на інший. Оновлення варто чекати на реліз ОС Android 15, яка вийде вже цього року.

Наразі перенесення даних між смартфонами працює трьома способами. Усі фото, відео та програму можна перенести, якщо обидва смартфони підключені до однієї точки Wi-Fi або з’єднані один з одним кабелем. Також перенесення працює через резервну копію Google Drive.

У новій версії утиліти користувачі зможуть передавати дані одночасно по дроту та Wi-Fi. Налаштування отримало назву «MultiTransportD2dTransport». Частина інформації передаватиметься одним каналом, частина — іншим. Теоретично, це прискорить перенесення даних на новий пристрій в 1,5-2 рази.

Додатково Google працює над функцією “Відновити у будь-який час”. Вона дозволяє перенести дані зі старого девайсу на новий навіть у тому випадку, якщо користувач активував смартфон. Зараз можна переносити дані тільки при первинному настроюванні Android-смартфону.

Очікується, що оновлена ​​утиліта відновлення працюватиме набагато стабільніше. Наприклад, вона не чіпатиме налаштування телефону, які користувач встановив вручну перед перенесенням даних, і передаватиме документи, фото, відео та програми без втрат.

Источник материала
Поделиться сюжетом