19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Простий рецепт бенто-торта: як приготувати та прикрасити популярний десерт
Простий рецепт бенто-торта: як приготувати та прикрасити популярний десерт

Простий рецепт бенто-торта: як приготувати та прикрасити популярний десерт

Бенто-тортиз простим декором та милезними написами на сьогоднішній день здобули шалену популярність у всьому світі. Цей десерт компактний і поміщається у невеличку коробку, ідеальну для ланчу. Міні-торти дуже зручно брати з собою, подарувати як приємний сюрприз або насолоджуватися самому, коли потрібно трішки підняти настрій.

Інгрідієнти для тіста:

  • Два яйця,
  • 60 г цукру,
  • Одна щіпотка солі,
  • 1/2 ч. л. ванільного естракту
  • 60 г муки.

Інгрідієнти для начинки:

  • 100 г вершкового масла,
  • 70 г цукрової пудри,
  • 300 г крем-сиру,
  • 1/2 ч. л. ванільного естракта,
  • 1-2 краплі харчового барвника,
  • 50 мл молока,
  • 1 ст. л. цукру,
  • 100 г конфітюру,
  • Кондитерська посипка.

Приготування: Спочатку розігрійте духовку до 170 °С і викладіть дві круглі форми діаметром 12–15 см папером для випікання. За допомогою міксера вбийте яйця з цукром і сіллю до отримання світлої та пишної маси. Додайте ванільний екстракт і ще раз перемішайте. Поступово просійте борошно, додаване частинами, і лопаткою перемішуйте до однорідності. Розподіліть тісто між підготовленими формами.

Випікайте бісквіти протягом 15-20 хвилин або до готовності. Вийміть їх з форм і дозвольте повністю охолонути. Кожен бісквіт розріжте пополам. За допомогою міксера вбийте вершкове масло до м'якої світлої маси, додайте цукрову пудру. Потім додайте крем-сир кімнатної температури та ваніль і продовжуйте збивати міксером до однорідності.

Відділіть невелику порцію крему та змішайте її із харчовим барвником. Решту крему перенесіть у кондитерський мішок. Розігріте молоко та змішайте його із цукром. Просочіть один корж молоком та розподіліть тонкий шар крему. На край коржа нанесіть трошки крему, утворюючи невеликий борт.

Покладіть в центр конфітюр, покрийте його тонким шаром крему. Покладіть сверху другий корж та просочіть його молоком. Покрийте верх та боки торта шаром крему та вирівняйте поверхню. Повторіть цей процес для другого торта. Поставте у холодильник на 1-2 години. Прикрасьте охолоджені торти зафарбованим кремом та кондитерською посипкою.

Оригінальна окрошка, яка всіх здивує: Хіменес-Браво поділився власним рецептом.

Смакота з цвітною капустою: Хіменес-Браво з "Мастер Шеф" показав легкий рецепт.

Ароматний шашлик, який можна приготувати вдома: рецепт на будь-який стіл.

Источник материала
Поделиться сюжетом