20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Прозора фарба для волосся: що це таке та для чого вона потрібна
Прозора фарба для волосся: що це таке та для чого вона потрібна

Прозора фарба для волосся: що це таке та для чого вона потрібна

Що таке безбарвна фарба для волосся і в яких випадках її можна використовувати, розповідаємо далі.

Що таке прозора фарба для волосся і для чого вона потрібна

Будь-яка фарба не тільки змінює відтінок волосся, але й надає йому здорового блиску, оскільки під час нанесення продукту структура пасом наповнюється пігментами, протеїнами та іншими доглядовими компонентами. У результаті локони стають живішими, слухнянішими й легше піддаються укладанню.

Досягти такого ж ефекту без зміни відтінку допомагає процедура безбарвного фарбування – іноді її ще називають глазуруванням волосся. Суть методики полягає у використанні спеціальних прозорих фарб: без аміаку, але з компонентами, що доглядають та покривають волосся невидимою плівкою для захисного ефекту.

Прозорі фарби для фарбування у свій відтінок випускають багато марок косметики для волосся. Деякі з них допомагають зробити натуральний тон волосся більш насиченим, інші ще й мають ефект ламінування. Але головне їхнє завдання полягає в усуненні тьмяності й в насиченні пасом корисними компонентами.

Крім того, важлива перевага прозорих фарб полягає в тому, що їх можна використовувати самостійно в домашніх умовах. На відміну від стандартного фарбування з таким продуктом значно знижуються ризики отримати несподіваний результат.

Источник материала
Поделиться сюжетом