19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Realme Buds Air 6 з’явиться разом із Realme GT Neo 6 9 травня
Realme Buds Air 6 з’явиться разом із Realme GT Neo 6 9 травня

Realme Buds Air 6 з’явиться разом із Realme GT Neo 6 9 травня

Realme готується незабаром представити модель смартфона GT Neo 6 у Китаї. Однак цей пристрій не єдиний, оскільки бренд також випустить Realme Buds Air 6 разом з ним.

Дата запуску Realme Buds Air 6

Китайський бренд мовчки анонсував Buds Air 6 і Buds Air 6 Pro через список на своєму офіційному сайті. Але, окрім розкриття ключових характеристик, ціна та дата випуску все ще були відомі. Тепер свіжий тизер від компанії підтвердив, що він надійде разом із GT Neo 6 9 травня 2024 року, тобто завтра. Нові справді бездротові навушники будуть оголошені о 14:00 за центральноєвропейським часом.

У тизері також додано, що Realme Buds Air 6 запропонує до 50 децибел ANC (активне шумозаглушення), LHDC 5.0 і також сертифікацію Hi-Res. Виходячи з того, що ми знаємо на цей час, навушники оснащені 12,4-міліметровими аудіодрайверами та шістьма вбудованими мікрофонами. Realme стверджує, що він може працювати до 40 годин на одній повній зарядці зарядного футляра. Хоча, ймовірно, це буде відрізнятися залежно від увімкненого ANC.

Навушники можуть запропонувати 7 годин відтворення аудіо лише за 10 хвилин заряджання. Він навіть запропонує рейтинг IP55 щодо захисту від води та пилу. Realme Buds Air 6 Pro має подібні характеристики, але з просторовими 3D-ефектами для кращого прослуховування, а також з більшою батареєю.

Источник материала
Поделиться сюжетом