19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Шви на плитці у ванній знову стануть білими: як їх освітлити
Шви на плитці у ванній знову стануть білими: як їх освітлити

Шви на плитці у ванній знову стануть білими: як їх освітлити

Шви між плитками стануть як новенькі

Навіть у найбільш відповідальних господинь може не лише утворюватися жовтий наліт на ванній, але й забруднюватися шви між плитками. Хтось бореться із цим за допомогою хімічних засобів, а інші надають переваги народним методам.

Сьогодні ми хочемо розповісти, як можна відбілити затірку за лічені хвилини. Допоможе у цьому білий оцет, інформує "Ukr.Media".

Як відбілити шви між плитками

Так, аби брудні шви не псували вигляд ванної кімнати, необхідно змішати воду з білим оцтом та нанести цей розчин на проблемні ділянки і залишити на 5 хвилин. Після цього протерти це місце ганчіркою і здивуватися результату. За відсутності оцту можна скористатися нашатирним спиртом або перекисом водню.

Окрім цього, у боротьбі з забрудненнями також ефективна сода. Необхідно зробити пасту, змішавши соду з водою, після чого ретельно втерти її щіткою у шви та почекати 20 хвилин. Далі цю пасту потрібно змити і насолоджуватися результатом.

Деякі господині навіть використовують зубну пасту для цієї мети. Вона також добре вирішує проблему всього за декілька секунд.

Раніше ми писали, чому не варто приймати душ під час роботи пральної машини. Ця помилка може коштувати життя.

Источник материала
Поделиться сюжетом