Ніжно, смачно, ароматно
Любителі риби ймовірно спробували уже безліч її видів та варіантів приготування. Рибку можна смажити, готувати у лаваші, робити з неї рибну юшку чи тушкувати.
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом запеченого хека під сирно-овочевою подушкою. Таким чином можна запікати будь-яку рибку, яка вам подобається, інформують на Instagram-сторінці "zefirka_recipes".
Як приготувати хек під сирно-овочевою подушкою
Інгредієнти:
- філе риби будь-яке – 6-7 шт.;
- твердий сир – 120-150 г;
- помідори – 1-2 шт.;
- кріп – кілька гілочок;
- сметана чи майонез – 3 ст. л.;
- сіль, перець, приправа до риби;
Спосіб приготування:
- Філе промити, прибрати все зайве, просушити паперовими рушниками.
- Форму для запікання змастити олією, звершу одним шаром викласти рибу.
- Посолити, поперчити, додати улюблені спеції.
- У мисці змішати нарізані маленькими шматочками помідори, тертий на велику тертку сир, подрібнений кріп (можна ще зубок часнику) та сметану.
- Посолити і добре перемішати.
- На кожен шматочок риби викласти начинку і запікати 25 хвилин при 180 С.
А якщо ви любите рибу, рекомендуємо приготувати бутербродну пасту з оселедця за рецептом "Телеграфа". А якщо ви любите скумбрію, рекомендуємо один цікавий маринад для неї.