19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Смачна рибка буде, а рибного запаху — ні: як приготувати хек під сирно-овочевою подушкою
Смачна рибка буде, а рибного запаху — ні: як приготувати хек під сирно-овочевою подушкою

Смачна рибка буде, а рибного запаху — ні: як приготувати хек під сирно-овочевою подушкою

Ніжно, смачно, ароматно

Любителі риби ймовірно спробували уже безліч її видів та варіантів приготування. Рибку можна смажити, готувати у лаваші, робити з неї рибну юшку чи тушкувати.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом запеченого хека під сирно-овочевою подушкою. Таким чином можна запікати будь-яку рибку, яка вам подобається, інформують на Instagram-сторінці "zefirka_recipes".

Як приготувати хек під сирно-овочевою подушкою

Інгредієнти:

  • філе риби будь-яке – 6-7 шт.;
  • твердий сир – 120-150 г;
  • помідори – 1-2 шт.;
  • кріп – кілька гілочок;
  • сметана чи майонез – 3 ст. л.;
  • сіль, перець, приправа до риби;

Спосіб приготування:

  1. Філе промити, прибрати все зайве, просушити паперовими рушниками.
  2. Форму для запікання змастити олією, звершу одним шаром викласти рибу.
  3. Посолити, поперчити, додати улюблені спеції.
  4. У мисці змішати нарізані маленькими шматочками помідори, тертий на велику тертку сир, подрібнений кріп (можна ще зубок часнику) та сметану.
  5. Посолити і добре перемішати.
  6. На кожен шматочок риби викласти начинку і запікати 25 хвилин при 180 С.

А якщо ви любите рибу, рекомендуємо приготувати бутербродну пасту з оселедця за рецептом "Телеграфа". А якщо ви любите скумбрію, рекомендуємо один цікавий маринад для неї.

Источник материала
Поделиться сюжетом