19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Смачніше, ніж шашлик: соковиті ребра на мангалі з цибулею та спеціями
Смачніше, ніж шашлик: соковиті ребра на мангалі з цибулею та спеціями

Смачніше, ніж шашлик: соковиті ребра на мангалі з цибулею та спеціями

Свинячі ребра можна тушкувати, смажити, готувати в духовці, на мангалі та на вугіллі. Для того, щоб вони були соковитими, їх потрібно правильно замаринувати.

Кулінар поділився в Instagram рецептом дуже соковитих, смачних ребер, які готуються на вогні.

Інгредієнти:

  • Ребра – 2,5 кг
  • Цибуля – 2 шт.
  • Сіль велика – 1/2 ч. л.
  • Гірчиця – 1 год.
  • Соєвий соус – 3 ст. л.
  • Коріандр мелений – 1 ч. л.
  • Імбир – 1 ч. л. (свіжий)
  • Чорний перець – 1/2 ч. л.
  • Гострий перець – 1 ч. л. (пластівці)
  • Олія – 3 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Ребра потрібно очистити від внутрішньої плівки, тим самим дати можливість краще промаринуватися. Цибулю перетисніть із сіллю, щоб він пустив свій сік.

2. Змішайте спеції, тертий імбир, соєвий соус, гірчицю, перемішайте і вилийте на ребра з цибулею, перемішайте і маринуйте в холодильнику на 4 години.

3. Після нанизуйте ребра на шампур, готуйте на вугіллі 15-18 хвилин (залежить від розміру ребра) та плюс візуальний контроль.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Свинячі ребра на мангалі
  • Свинячі ребра в пиві
  • Яловичі ребра з яблуками на сковороді
Источник материала
Поделиться сюжетом