19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Співачка Ірина Федишин втретє стане мамою: відео
Співачка Ірина Федишин втретє стане мамою: відео

Співачка Ірина Федишин втретє стане мамою: відео

Відома українська співачка Ірина Федишин презентувала кліп на свою нову композицію. У ньому 37-річна артистка постала у незвичайному образі, який одразу ж наштовхнув її фоловерів на той факт, що вона втретє стане мамою.

Відповідний допис Ірина Федишин оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

Українська виконавиця презентувала новий кліп, в якому показала себе на публіку з округлим животом. До того ж, сама назва нової пісні наштовхує на думку, що Ірина Федишин розповідає у ній свій секрет про те, що в неї незабаром буде третя дитина.

""Секрет" премʼєра. У кожного з нас є свої секрети. Але найособливіший наш секрет, який захований у глибині самого серця, - це любов", – написала Ірина Федишин в описі під фрагментом зі свого нового кліпу.

Фоловери, які побачили співачку в такому вигляді, точно не змогли пройти повз, щоб не висловитися на цю тему. В коментарях підписники Ірини Федишин написали гарні слова на її адресу і привітали із тим, що в неї скоро буде дитина.

  • Іриночка, це неперевершено гарно - і пісня і кліп !! Супербраво! Невже секрет розкритий і ви чекаєте на дитину?? Щастя вам, здоровʼя, всього найкращого! Щасливої дороги до Америки, нехай Господь вас оберігає і дає сили в усьому

  • Так щось аж зробилося, такий приємний, навіть дуже приємний шок про вагітність, хай Божечко дає не важливо чи донечку чи сина, вони у вас милі, і нехай такі сім'ї народжують все більше. Так що чекаємо на підтвердження вагітності, і дуже тішуся

Коментар зі сторінки Ірини Федишин. Фото: скриншот з Instagram

Коментар зі сторінки Ірини Федишин. Фото: скриншот з Instagram

Теги по теме
Instagram
Источник материала
Поделиться сюжетом