20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Страшний злочин, – український письменник емоційно висловився про скандальний номер "Кварталу"
Страшний злочин, – український письменник емоційно висловився про скандальний номер "Кварталу"

Страшний злочин, – український письменник емоційно висловився про скандальний номер "Кварталу"

На думку Лірника, "кварталівці" не асоціюють себе з Україною. Ба більше, він впевнений, що хоч актори і перейшли на солов'їну, вони думають лише про фінансову складову їхньої роботи.

Як висловився Лірник про скандал з "Кварталом 95"

Письменник відкрито засудив скандальний виступ "Кварталу 95", який описує ситуацію з поцілунками рівненського воєнкома. Сашко не розуміє, як можна подібне знімати та випускати в ефір. До того ж він впевнений, що за таке має бути покарання.

Це страшний злочин проти нас усіх. Це не той варіант, коли гумор підтримує. Це варіант, коли знецінює. І от ці глядачі дякують оплесками, зрозуміло, що їм байдуже, хто над ними сидить. Цю частину війна ніяк не обходить і не цікавить. Вони – ухилянти, і пишаються цим,
– зазначив громадський діяч.

Водночас Лірник вважає, що актори "Кварталу 95" не асоціюють себе з Україною та коли їм "припече", то вони поїдуть за кордон. Письменник додав, що хоч вони і перейшли на українську мову, все одно дбають тільки про своє збагачення.

Також Сашко запевнив, що не знає як боротися з таким "креативом". Однак, він зазначив, що точно не варто висміювати українських військових.

У нас війна, країна має перейти на військові рейки, принаймні хоча б в інформаційній політиці. Зараз не той час, коли можна сміятися над військовими. Я в "совку" виріс, пам'ятаю багато чого. Ну над німцями сміялися, але щоб своїх висміювати та знецінювати?
– поставив крапку Лірник.

Що відомо про останній скандал "Кварталу 95"

  • У виступі актори, одягнені у військову форму, ділилися з колегою новою формою спілкування, а саме через поцілунки. Вони вигадали спеціальний шифр "ДПО – дотики, поцілунки, обіймашки", щоб конфіденційна інформація не розповсюджувалася далі.
  • Окрім цього артисти чіпають одне одного за груди, стегна та навіть облизують вуха. Як пізніше виявиться, начальник за допомогою язика "визначив російськомовну щелепу" і зрозумів, хто був шпигункою серед професійного складу.
  • Водночас облизування вуха начальника означає повідомлення про ухилянтів. Так, актори невдало використали гру слів.
  • Глядачі обурилися відкритим знущанням з захисників України. Громадяни висловили сором "Кварталу 95" за недолугу спробу насмішити людей.
Теги по теме
Скандал
Источник материала
Поделиться сюжетом