20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Це мій дохід": учасниця Євробачення Alyona Alyona висловилася про корпоративи під час війни
"Це мій дохід": учасниця Євробачення Alyona Alyona висловилася про корпоративи під час війни

"Це мій дохід": учасниця Євробачення Alyona Alyona висловилася про корпоративи під час війни

Українська реперка та авторка пісень Alyona Alyona, яка цьогоріч представила Україну на Євробаченні, розповіла в інтерв'ю Маши Єфросиніної про своє ставлення до корпоративів у воєнний час.

Артистка зазначила, що не планує відмовлятися від участі в корпоративах, адже це допомагає їй утримувати свою команду та робити донати.

"Щодо корпоративів, то, загалом, я б не відмовлялася, тому що це можливість утримувати команду. А також зробити якийсь великий донат. Мені не соромно сказати про те, що у мене велика команда. Класно, якщо ти артист з гітарою, у тебе вийшло два хіти, і ти можеш прокатати великий благодійний тур, не вкладаючи в команду. Я так не можу", - каже вона.

Окрім потреби виплачувати зарплати, Alyona Alyona розповідає, що має й інші фінансові зобов'язання, через які не може не працювати на корпоративах.

"У мене є люди, яким потрібно платити зарплату. Це мій дохід. У мене є життя. У мене є батьки, є ті, хто на моєму утриманні. Я хочу продовжувати їх утримувати", - наголошує артистка.

Раніше politeka також писала про те, що кожен член сім’ї зможе отримати грошову допомогу протягом трьох місяців. Розмір цієї допомоги становитиме 10 800 гривень. Щоб її отримати, потрібно відповідати чотирьом критеріям.

Останні новини України:

Ціна на газ: у "Нафтогаз" оголосили, скільки треба платити з 1 квітня

Тариф на газ зросте з квітня, але не у всіх: які ціни встановлені в українських компаніях

Одноразова грошова допомога 5000 гривень: хто з українців може ії отримати

Теги по теме
Евровидение
Источник материала
Поделиться сюжетом