20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У США компанію, яка співпрацювала з Дональдом Трампом, заборонили назавжди
У США компанію, яка співпрацювала з Дональдом Трампом, заборонили назавжди

У США компанію, яка співпрацювала з Дональдом Трампом, заборонили назавжди

Американський регулятор провів розслідування щодо діяльності фірми BF Borgers. Додамо, що ця фірма відповідала за аудит компанії Trump Media, яка у 2024 році вийшла на біржу.

У США виявили аудитора, який порушував стандарти роботи

Згідно з даними Комісії з цінних паперів та бірж США, фірма BF Borgers не проводила належний аудит та моніторинг фінансових звітів публічних компаній. Крім того, регулятори з'ясували, що власник компанії Бенджамін Боргерс безпосередньо говорив співробітникам фірми, що вони можуть копіювати дані з попередніх аудитів і вставляти у нові аудиторські звіти для клієнтів.

Пояснюють, що працівники змінювали лише дати, тоді як вся інша інформація була скопійованою з попереднього аудиту або огляду даних компанії за квартал. Боргерс також неправдиво задокументував неіснуючу роботу. Зокрема, він вказував, що зустрічався з партнерами для обговорення потенційних ризиків, пов'язаних з аудитом.

У результаті й BF Borgers, і її власник Бенджамін Боргерс погодилися на довічне відсторонення від бухгалтерської практики. Також фірма сплатить штраф у розмірі 12 мільйонів доларів, тоді як Боргерс – штрафи на 2 мільйони доларів, вказано на сайті американського регулятора.

Теги по теме
США Дональд Трамп
Источник материала
Поделиться сюжетом