19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Вбиває всі бур'яни": дівчина показала засіб, який є вдома у кожного
"Вбиває всі бур'яни": дівчина показала засіб, який є вдома у кожного

"Вбиває всі бур'яни": дівчина показала засіб, який є вдома у кожного

Вона поділилася своїм способом позбавлення від бур'янів.

Бур'яни - це справжнє зло, якого ви захочете позбутися, щойно воно з'явиться. Вони здатні порушувати ріст здорових навколишніх рослин, ускладнюючи їхнє процвітання.

На щастя, є природний спосіб позбутися бур'янів за допомогою натурального рішення, яке дозволяє уникнути використання шкідливих хімікатів, таких як пестициди, розповіла дівчина Бренді Лемір у своєму TikTok.

Хто така Бренді Лемір?

Блогерка займається землеробством і регулярно ділитися зі своїми підписниками в TikTik корисними порадами.

Вона поділилася своїм способом позбавлення від бур'янів.

"Харчова сода вбиває бур'яни, витягаючи воду з клітин рослин, змушуючи листя висихати. Бікарбонат натрію фітотоксичний для рослин і може боротися з будь-яким видом бур'янів на газонах і в садах", - пояснила дівчина.

Як позбутися бур'янів за допомогою соди

"Ви можете посипати його, як це зробила я, або змішати з оцтом і водою і розпорошити", - радить блогерка.

Бренді також розповіла про те, до чого може призвести використання пестицидів при спробі знищити бур'яни.

/ Інфографіка Главред

"Вплив пестицидів може бути пов'язаний з раком, ендокринними порушеннями, репродуктивними ефектами, нейротоксичністю, пошкодженням нирок і печінки, вродженими дефектами і змінами в розвитку в широкого спектра видів", - підсумувала блогерка:

Дивіться відео про те, як позбутися бур'янів:

@healinghomesteadingmama Вплив пестицидів можна пов'язати з онкологічними захворюваннями, ендокринними порушеннями, репродуктивними ефектами, нейротоксичністю, пошкодженням нирок і печінки, вродженими дефектами, змінами в розвитку у широкого спектра видів. Вплив пестицидів також може змінити поведінку організму, впливаючи на його здатність до виживання. #lifehack#diy#natural#naturalweedkiller#SplashSummerVibe#fyp#foryou#foryoupage#howto#howtovideo#homestead#gardening#diyproject#diyvideos#lifehacks #lifehack#summer#toxinfree♬ Cool Kids (Sped-Up Version) - Echosmith

Источник материала
Поделиться сюжетом