19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Від друзів та рідних: чудові привітання з річницею весілля у словах та картинках
Від друзів та рідних: чудові привітання з річницею весілля у словах та картинках

Від друзів та рідних: чудові привітання з річницею весілля у словах та картинках

Потрібно не забути привітати закохану пару з річницею весілля. Теплі побажання зігріють їхні серця у такий особливий день, пише LifeStyle 24.

Щирі привітання з річницею весілля

Вітаю вас з річницею весілля! Нехай життя буде наповнене радістю, коханням та взаєморозумінням. Нехай кожен день буде, як новий розділ у казці про теплі почуття. Щастя та радості вам, дорогі друзі!

***

З річницею вашого весілля! Нехай союз залишається міцним, як гори, і ніколи не знає меж щастя та взаємного кохання. Рухайтесь до спільної мрії разом!

Вітаємо з річницею весілля / Фото art-shop.com.ua, FB com/pryvitannya

***

У річницю вашого подружнього життя бажаємо всього найкращого! Нехай кохання розквітає, як найяскравіший сад. Продовжуйте підтримувати одне одного у хвилини радості та смутку. Залишайтеся такими ж вірними партнерами та друзями, аби з гідністю проходити всі життєві випробування.

***

Вітаємо вас з першою річницею весілля! Цей рік був лише початком спільних пригод. Бажаємо, щоб і надалі доля приносила лише радість, кохання та безмежне щастя. Надсилаємо вам багато промінчиків сонця, (ваші імена).

***

Щиро вітаю з щасливою річницею весілля! Бажаю, щоб ви й надалі знаходили силу та підтримку одне в одному, аби справлятися зі всіма проблемами. Нехай життєвий шлях буде наповнений сміхом та радістю. Нехай ваше кохання буде найбільшим джерелом натхнення. Люблю та обіймаю, (ваше ім'я).

Вітаємо з річницею весілля / Фото "Країна У"

***

Вітаємо з першою річницею весілля! Щось залишилось позаду, але ваша спільна подорож продовжується. Нехай кожен момент подальшого шляху буде чарівним та щасливим. З найкращими побажаннями, (ваші імена).

***

Рідні мої, з річницею весілля! Цей рік був лише початком незабутньої подорожі. Бажаю, щоб у вашому спільному житті було багато прекрасних моментів, а кохання завжди об'єднувало та давало сили.

Источник материала
Поделиться сюжетом