20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Відмінний перекус для всієї родини: пиріжки вийдуть не гіршими, ніж у дитинстві
Відмінний перекус для всієї родини: пиріжки вийдуть не гіршими, ніж у дитинстві

Відмінний перекус для всієї родини: пиріжки вийдуть не гіршими, ніж у дитинстві

Діти братимуть їх до школи як перекушування, а дорослі — на роботу

Ніжними та пишними пиріжками люблять поласувати багато хто. Вони з дитинства були на наших столах, адже це чудовий перекус.

Разом з "Важно знать" пропонуємо поностальгувати та приготувати м’ясні пиріжки як у дитинстві. Спробуйте їх приготувати — і всі члени сім’ї також їх полюблять. До того ж ви точно будете впевнені у їхній якості.

Як приготувати м’ясні пиріжки

Інгредієнти

Для тіста:

  • 3 склянки пшеничного борошна;
  • 300 мл молока;
  • 50 мл соняшникової олії;
  • пакетик сухих дріжджів;
  • 1 ч. л. цукру;
  • 0,5 ч. л. солі.

Для начинки:

  • 300 г фаршу;
  • 1 цибулина;
  • сіль;
  • перець;
  • спеції на смак.

Спосіб приготування:

  1. Молоко нагріваємо до 40 градусів. Додаємо сухі дріжджі, цукор та 3–4 ст. л. просіяного борошна. Солимо та ретельно перемішуємо до однорідного стану. Залишаємо опару на півгодини.
  2. Через зазначений час в опару додаємо соняшникову олію і борошно, що залишилося. Замішуємо тісто, яке має липнути до рук. Накриваємо його харчовою плівкою та відправляємо на 30 хвилин у холодильник. Потім обминаємо його і відправляємо туди ще на півгодини.
  3. Тим часом миємо, чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо його на сковороді з рослинною олією до золотистості, викладаємо на тарілку.
  4. У цьому ж олії обсмажуємо фарш, змішуємо його з цибулею і двічі пропускаємо через м’ясорубку. Солимо, перчимо і додаємо в масу спеції.
  5. Із тіста робимо ковбасу, розрізаємо її на порції. Кожен шматочок розкочуємо в коло, в середину викладаємо 1 ст. л. начинки та защипуємо краї. Даємо пиріжкам настоятися 10 хвилин.
  6. Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо пиріжки та обсмажуємо під закритою кришкою їх з обох боків.

Якщо немає часу — можна приготувати ліниві пиріжки. Вони також вийдуть дуже смачними.

Источник материала
Поделиться сюжетом