20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Вся його бравада": у збірній Росії злісно оцінили шанси Усика в бою з Ф'юрі
"Вся його бравада": у збірній Росії злісно оцінили шанси Усика в бою з Ф'юрі

"Вся його бравада": у збірній Росії злісно оцінили шанси Усика в бою з Ф'юрі

Голова тренерської ради збірної Росії з боксу Едуард Кравцов відзначився безглуздим висловлюваннями про шанси Олександра Усика (21-0, 14 КО) у поєдинку проти Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО). Представник РФ назвав британського боксера фаворитом протистояння, а слабкістю українця – його патріотичну позицію.

Про це він заявив в інтерв'ю порталу Чемпіонат.com. За його словами, на користь Ф'юрі говорить його перевагу у фізичних даних, а Усик нібито погано тримає удари по корпусу. При цьому росіян вважає це проявом психологічної слабкості Олександра, до якого тренер збірної РФ відніс проукраїнські заяви боксера.

"Я беру найкращого Усика і найкращого Ф'юрі. Для мене лідер – Тайсон. 60 на 40. 20 кілограмів переваги ніхто не скасовував. Ф'юрі тактично використовуватиме свою вагу. В Усика проблеми і з корпусом, і з психологією. Він акуратніший і обережніший. Але зараз це одна із проблем. І з корпусом. Вже не вперше у нього ці закоси. Корпус – це психологія. Він дає собі слабинку, ламається. Вся його бравада, політичні заяви... Усе це захисна реакція на слабкість психології", – сказав Кравцов.

Позаминулого тижня став відомий транслятор бою Усик – Ф'юрі в Україні та визначено вартість показу. Свій прогноз на поєдинок зробив колишній чемпіон світу Енді Руїс (35-2, 22 КО). Також поділився очікуваннями від дуелі спаринг-партнер двох суперників Джордан Томпсон (15-1, 12 КО).

Перед цим Ф'юрі відверто висловився про Усика, назвавши того страшною людиною. Також британський боксер розповів про цькування у юні роки, коли йому пропонували кинути спорт. Крім того, було озвучено фантастичні гонорари суперників за поєдинок 18 травня.

Стало відомо, що другий реванш Усика та Ф'юрі запланований на середину жовтня. Сам Тайсон вже підтвердив, що не має наміру відмовлятися від поєдинку №2 проти українця.

Колишній дворазовий чемпіон світу Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) знову дав прогноз на поєдинок Усика та Ф'юрі. Крім того, бій оцінив колишній суперник українця Тоні Белью.

Як повідомляв OBOZ.UA, Міжнародна федерація боксу (IBF) позбавить свого поясу переможця бою Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом