20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Забудьте про складки під очима: геніальний спосіб нанесення пудри
Забудьте про складки під очима: геніальний спосіб нанесення пудри

Забудьте про складки під очима: геніальний спосіб нанесення пудри

Шкіра під очима надзвичайно тонка і чутлива. Навіть від найменшого недосипання чи порушення питного режиму вона покривається дрібними зморшками та стає темнішою, а з віком проблема стає лише більш вираженою.

Приховати сіточку ліній за допомогою товстого шару тонального засобу не вийде – це занадто обтяжить образ і тільки погіршить ситуацію, адже тон буде скочуватись у заглиблення. Але рятівний лайфхак знайшовся у соцмережах. Порадою поділилась б’юті-блогерка Крістен Домінік.

Лайфхак передбачає лише два простих кроки. Для виконання цього прийому вам знадобиться лише невеликий пухнастий пензлик і розсипчаста пудра для закріплення.

Крок 1

Візьміть будь-який пензлик для макіяжу, навіть використаний, та прикладіть його рукояткою горизонтально до нижнього повіка під віями. Переконайтесь, що ручка закруглена на кінці, щоб уникнути травмування.

Крок 2

Дуже акуратно підніміть повіко, щоби злегка натягнути шкіру у цій зоні. На чистий пухнастий пензлик візьміть трошки пудри, струсіть надлишки і легкими похлопуючими рухами нанесіть продукт на шкіру.

Напівпрозора пудра заповнить собою усі зморшки і вони стануть менш видимими. Але майте на увазі, якщо ви будете натягувати шкіру занадто сильно, лайфхак спрацює навпаки – посилить зморшки. До того ж ви пришвидшите природне провисання цієї зони. Тому всі рухи мають бути обережними і дуже легкими.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як за допомогою косметики візуально прибрати пушок на обличчі.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом