19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Заливний пиріг без тіста: коли не хочеться працювати з борошном
Заливний пиріг без тіста: коли не хочеться працювати з борошном

Заливний пиріг без тіста: коли не хочеться працювати з борошном

Інколи зовсім  не хочеться працювати із тістом, але так хочеться потішити своїх рідних чимось смачненьким. В таких випадках чудово підійде рецепт приготуванні пирогу, у якому немає жодного граму борошна.

Рецептом такого цікавого пирогу поділилась фудблогерка Ольга Рябенко. В Instagram вона розповіла, з чого зробити основу для заливного пирога.

Інгредієнти для основи

  • Куряче філе – 2 шт
  • Часник – 3 зуб
  • Сир твердий – 150 гр
  • Спеції для курки – 1 ст.л.
  • Вода – 50 мл
  • Масло – 10 гр

Інгредієнти для начинки

  • Цибуля звичайна – 5 шт
  • Цибуля синя – 1 шт
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Шпинат – 150 гр
  • Сіль
  • Перець
  • Сушений часник – 1 ч.л.
  • Моцарела – 130 гр
  • Яйця варені – 3 шт

Інгредієнти для заливки

  • Яйця – 2 шт
  • Крем-сир – 180 гр

Спосіб приготування

1.В блендері перебити м’ясо з часником та сиром. Влити воду, додати сіль та перець.

2. Викласти фарш, розрівняти та сформувати за формою.

3. Запікати при температурі 180° протягом 35 хвилин.

4. Всі види цибулі нарізати та обсмажити до повної готовності. За 2 хвилини до готовності додати шпинат, сіль та перець.

5. В окремій ємності змішати яйця з крем-сиром.

6. В іншу ємність викласти цибулю зі шпинатом. Додати нарізану моцарелу та влити заливку. Все гарно змішати та довести до смаку.

7. На мʼясо викласти начинку та нарізані навпіл варені яйця.

8. Випікати при 180° протягом 25 хв.

На OBOZ.UA можна ознайомитись і з іншими рецептами пирогів:

  • Пиріг на молоці
  • Тертий пиріг
  • Пиріг з варенням
Источник материала
Поделиться сюжетом