19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Завдяки новій клавіатурі Apple Magic Keyboard iPad Pro відчуває себе «точно як» MacBook
Завдяки новій клавіатурі Apple Magic Keyboard iPad Pro відчуває себе «точно як» MacBook

Завдяки новій клавіатурі Apple Magic Keyboard iPad Pro відчуває себе «точно як» MacBook

Apple також випустила злегка оновлену клавіатуру Magic Keyboard з алюмінієвою підставкою для рук і більшим трекпадом із тактильним відгуком — і, нарешті, ряд функцій.

Нова клавіатура Magic Keyboard для iPad Pro (M4) доступна в двох кольорах (чорний і сріблястий) і двох розмірах: один для 11-дюймової моделі Pro і один для 13-дюймової моделі. Вони коштують 299 і 349 доларів США відповідно, і, як і нові моделі iPad Pro, вони доступні для попереднього замовлення сьогодні, а доставка наступного тижня. Вони несумісні з новими 11- та 13-дюймовими моделями iPad Air, анонсованими сьогодні, або з попередніми моделями iPad Pro. Вони все ще використовують клавіатуру Magic Keyboard першого покоління, яка тепер називається Magic Keyboard для iPad Air (M2) . Скочується з язика!

Подивіться на цей рядок функцій! Фото: Девід Пірс / The Verge

Це перша велика версія iPad Pro Magic Keyboard з моменту її запуску в 2020 році . Він зберіг консольну конструкцію з подвійними шарнірами та один порт USB-C (тільки живлення), модернізував підставку для рук замість алюмінієвої з пластику та додав більший скляний трекпад із тактильним відгуком. На відміну від оригіналу, він, нарешті, має ряд функцій — функція, яку Apple надала базовій моделі iPad ще в 2022 році з Magic Keyboard Folio .

З моменту запуску клавіатура Magic Keyboard допомогла зробити iPad більш схожим на ноутбук , а гарне покриття та більший трекпад не завадять. Але якою б мірою iPad все ще не був ноутбуком, справа не в клавіатурі, чи не так?

Источник материала
Поделиться сюжетом