20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
ФК «Шахтар» підписав угоду про співпрацю з гімнастом Верняєвим
ФК «Шахтар» підписав угоду про співпрацю з гімнастом Верняєвим

ФК «Шахтар» підписав угоду про співпрацю з гімнастом Верняєвим

Донецький футбольний клуб «Шахтар» підписав угоду про співпрацю зі знаменитим українським гімнастом, олімпійським чемпіоном Олегом Верняєвим.

Як повідомляє сайт «Шахтаря», клуб надаватиме спортсмену підтримку під час міжнародних та національних змагань – зокрема, під час підготовки до Олімпійських ігор 2024 року, передає Укрінформ.

Верняєв представлятиме «Шахтар» на спортивних змаганнях в Україні, а також виступить амбасадором благодійного фонду Shakhtar Social.

«Підтримка важлива завжди і тим більше перед головним стартом будь-якого професіонального спортсмена. Для мене за честь співпрацювати з клубом, за який я вболіваю майже все своє життя. Я впевнений, що наші прагнення до перемоги, бажання працювати на результат для своєї рідної країни збігаються. І це круто. Запевняю, що буде цікаво!» - сказав Верняєв.

Фонд Shakhtar Social, запущений донецьким клубом, працює за проектами фінансової підтримки, а також гуманітарної та медичної допомоги українцям, які постраждали від повномасштабної війни з Росією.

Фото: facebook.com/fcshakhtar.

Теги по теме
Украина Спорт Шахтер
Источник материала
Поделиться сюжетом