20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Головоломка для тих, у кого зір, як у яструба: треба за 5 секунд знайти панду
Головоломка для тих, у кого зір, як у яструба: треба за 5 секунд знайти панду

Головоломка для тих, у кого зір, як у яструба: треба за 5 секунд знайти панду

Розгадайте незвичайну, але дуже цікаву головоломку - на зображенні де схожі один на одного люди, які зібралися на захід, потрібно спробувати виявити панду.

Коли треба трохи перепочити та переключити мислення, можна розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії допомагають як розслабитися, так і потренувати мозок. Цього разу нам потрібно знайти панду, яка сховалася серед людей.

Головоломка від Times of India досить проста, але трохи заплутана. Вона побудована таким чином, щоб заплутати людину і відвернути увагу від пошуку правильної відповіді.

На картинці - люди, які, судячи з усього, зібралися відвідати рок-концерт. Усі вони в образі. Ваше завдання - відшукати серед них панду. Пропонуємо знайти правильну відповідь за 5 секунд.

Готові? Тоді поїхали!

Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете панду / Times of India

Не вдалося знайти панду? Ловіть підказку: панда практично по центру картинки. Тварина сховалася, але її добре видно.

Якщо вдалося знайти панду, ви дуже уважна людина / Times of India

Можете спробувати розгадати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де потрібно знайти 3 відмінності на картинках із ведмедиком. На перший погляд, картинки практично однакові, але якщо придивитися, можна переконатися, що вони відрізняються.

Також можна розгадати головоломку для тих, у кого чудовий зір. На зображенні показано зоопарк, куди прийшла сім'я і фотографує жирафів. Десь там є і мавпочка, яку треба знайти за 8 секунд.

А ще в нас є головоломка для тих, у кого чудовий зір. Потрібно відшукати серед сов незвичайну тварину, яка, схоже, й зовсім не сова. Дається лише 6 секунд на правильну відповідь.

Інші новини:

Источник материала
Поделиться сюжетом