20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Голубці із пекінської капусти, які будуть танути у роті: Хіменес-Браво поділився рецептом
Голубці із пекінської капусти, які будуть танути у роті: Хіменес-Браво поділився рецептом

Голубці із пекінської капусти, які будуть танути у роті: Хіменес-Браво поділився рецептом

Захопившись приготуванням таких голубців, Ектор Хіменес-Браво навіть пропонував вигадати для них назву.

«Пекінці», «Голубці по-пекінські», «Роліні-пекіні», - пропонували свої варіанти підписники на сторінку Хіменеса-Браво в Інстаграм.

А все тому, що суддя «Мастер Шеф» і ресторатор вирішив приготувати голубці із пекінської капусти.

І інгредієнти знадобляться наступні: Пекінська капуста — 1 шт, Фарш курячий — 400 г, Відварений рис — 200 г, Гриби — 200 г, Морква — 1 шт, Цибуля — 1 шт, Томатна паста — 50 г;, вода — 100 мл, Сіль і перець за смаком.

Голубці із пекінської капусти.

Також Хіменес-Браво детально розповів про хід приготування голубців із пекфнської капусти.

Спершу необхідно від пекінської капусти відрізати нижню частину. Потім слід проварити капусту, але зовсім недовго – близько двох хвилин.

Наступний крок – гриби необхідно нарізати і підсмажити. Тепер змішуємо фарш, рис, гриби, сіль і перець.

Голубці із пекінської капусти.

Пекінську капусту розбираємо на на листя.

«Відбити нижню частину. На кожен лист викласти замішаний фарш та оформити голубці», - розповів Ектор-Браво про хід приготування голубців із пекінської капусти.

Голубці із пекінської капусти.

Голубці із пекінської капусти.

Цибулю нарізати, моркву натерти та обсмажити. Цю засмажку слід розподілити по дну каструлі, а зверху викласти голубці.

І останні крок – заливаємо голубці томатною пастою з водою і тушкуємо 15 хвилин.

Подаємо голубці зі сметаною і, за бажанням, прикрашаємо, зеленню.

Останні новини України:

Оригінальна окрошка, яка всіх здивує: Хіменес-Браво поділився власним рецептом.

Смакота з цвітною капустою: Хіменес-Браво з "Мастер Шеф" показав легкий рецепт.

Ароматний шашлик, який можна приготувати вдома: рецепт на будь-який стіл.

Источник материала
Поделиться сюжетом