20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Я ж не Соловій": Цибульська розповіла про неприємне знайомство з Жаданом
"Я ж не Соловій": Цибульська розповіла про неприємне знайомство з Жаданом

"Я ж не Соловій": Цибульська розповіла про неприємне знайомство з Жаданом

Бесіда з Сергієм Жаданом залишила в Олі Цибульської неприємний осад.

Українська співачка і ведуча Оля Цибульська багато читає і сама захоплюється літературою. Тому вона була рада можливості познайомитися з живим українським класиком - письменником, поетом і музикантом Сергієм Жаданом.

Щоправда, спілкування не склалося з самого початку. Про це співачка розповіла в інтерв'ю для РБК-Україна.

Вона зустрілася з Жаданом на радіо, і сама підійшла познайомитися. Літератор був похмурим і явно не виявляв бажання спілкуватися з Цибульською. Оля припустила, що не сподобалася письменнику.

"Книжки його подобаються, вірші. Він (Жадан - прим. редактора) не дуже сподобався. Я думаю, може, я йому теж. Але я маю на увазі, що він стоїть – він для мене живий класик. І я, переступаючи своє его, підходжу й кажу: "Добрий день, я Оля. Мені дуже приємно з вами познайомитися. Що ви, як ви?" І зав'язую якусь дуже примітивну розмову не про глибоке й високе, бо я ж не Соловій. Я вже мілфа", - поділилася спогадами Оля Цибульська.

Хто така Оля Цибульська?

Оля Цибульська - українська співачка, ведуча (Підйом, Guten Morgen, Золотий Грамофон, M1 Music Awards), блогерка. Переможниця першого сезону української "Фабрики зірок" (була в дуеті Опасные связи з Олександром Бодянським). Авторка творчих спецпроєктів "МЖ", "Самые поющие новости", "#безпарОЛЯ".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу накинувся на колишнього продюсера Ані Лорак. Про це розповів сам Сергій Перман, і зізнався, що спровокував колишнього чоловіка артистки-зрадниці.

Також кохана Позитива, українська танцівниця Юлія Сахневич, показала миле селфі з артистом. Вони перестали приховувати свій роман, який триває вже понад три роки, лише нещодавно.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом