20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як «розфарбувати» панель повідомлень у смартфонах Xiaomi
Як «розфарбувати» панель повідомлень у смартфонах Xiaomi

Як «розфарбувати» панель повідомлень у смартфонах Xiaomi

Багато власників смартфонів екосистеми Xiaomi прагнуть надати своєму пристрою індивідуальності та неповторності. Операційні системи HyperOS та MIUI дозволяють персоналізувати практично кожен елемент інтерфейсу, починаючи від екрану блокування – закінчуючи іконками на головному екрані. Незважаючи на це, стандартні іконки на панелі повідомлень у верхній частині екрана борги залишалися чорно-білими. У цьому матеріалі говоритимемо про те, як зробити цю область кольоровою.

Подробиці

Наведений нижче метод дозволяє змінити вигляд панелі повідомлень на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO незалежно від того, чи працюють апарати під керуванням MIUI або HyperOS. "На все про все" підуть лічені хвилини.

Як розфарбувати панель повідомлень на смартфонах екосистеми Xiaomi

Процес додавання кольорів на панель повідомлень досить простий завдяки можливостям HyperOS та MIUI. Користувачі можуть вибирати між двома стилями іконок: чорно-білим та повнокольоровим. Для цього необхідно виконати кілька маніпуляцій у наведеній нижче черговості:

  1. Відкрийте меню “Налаштування”.
  2. Перейти до розділу “Сповіщення та рядок стану”.
  3. Вибрати пункт “Стиль сповіщень”.
  4. Визначитись зі стилем, зупинивши вибір на наступних варіантах:

– Класично (відображення іконок у кольорі з повторенням дизайну додатку);

– Android (іконки у чорно-білому варіанті).

При виборі класичного стилю сповіщення на верхній панелі відображатимуться у кольорі та відповідатимуть дизайну іконок програм. Ця невелика зміна не займе багато часу, але значно покращить зовнішній вигляд будь-якого смартфона Xiaomi/Redmi/POCO.

Источник материала
Поделиться сюжетом