20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як смачно приготувати молоду капусту: повноцінна ситна страва
Як смачно приготувати молоду капусту: повноцінна ситна страва

Як смачно приготувати молоду капусту: повноцінна ситна страва

Молоду капусту часто використовують для приготування свіжих салатів. Але з такого продукту можна зробити ситну повноцінну страву. Вам знадобиться фарш, а також багато сиру.

Ідея приготування стейків з молодої капусти опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком ann_.and_.food в Instagram. запікаються в духовці.

Інгредієнти:

  • молода капуста
  • фарш
  • цибуля
  • сіль, перець
  • олія
  • помідори
  • сир твердий
  • сметана (майонез)

Спосіб приготування:

1. Молоду капусту нарізати на стейки завширшки 2 см.

2. В фарш додати цибулю (натерту чи збиту в блендері), сіль, перець.

3. На деко викласти пергамент.

4. Змастити олією.

5. Викласти капусту.

6. Капусту змастити олією, сіллю з обох боків.

7. Викласти фарш, щоб повністю покривав капусту.

8. Поставити в духовку на 30 хвилин за температури 180 градусів.

9. Нарізати квадратиками помідор, додати тертий сир твердий, сметану чи майонез (приправи за бажанням).

10. Дістати стейки з духовки, викласти шапочку з помідорів і сиру.

11. Поставити ще на 15 хвилин.

12. Прикрасити за бажанням. 

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Квашена капуста у власному соку
  • Цвітна капуста під соусом бешамель
  • Тушкована капуста з картоплею в мультиварці
Источник материала
Поделиться сюжетом